Pintér Marianna egy ismeretlen tulajdonban lévő, német rendszámú autóval csapott autós üldözést az M6-s autópályán. A rendőröket nem vette észre, mert zenét hallgatott, és amúgy is, megy ő néha gyorsabba is.

Hát ki más is lehetne a hét lúzere, mint Pintér Marianna? Azoknak, akiknek nem mond semmit a név, segítünk: ő lett a 2012-es Év Playmate-je választás közönségdíjasa, aminek köszönhetően nemrég jótékonykodott egyet, illetve sikereinek megkoronázásaként levetkőzhetett a Playboynak is.

A hét lúzerének járó elismerést természetesen nem ezzel szerezte meg, hanem azzal, hogy március 27-én akkora száguldozást csapott az M6-s autópálya Fejér megyei szakaszán, hogy még a hírekbe is bekerült az a laza negyvennyolc kilométeres autósüldözés, amit a rendőrökkel játszott el. Pintér 203 km/h-s sebességet taposott ki a német rendszámú Mercedesből, és úgy tűnik, a sebességkorláton kívül a világ többi dolgára sem figyelt különösebben, ugyanis az őt üldöző rendőröket nem vette észre. „Egyszer láttam, mintha villogó rendőrautó jönne mögöttem, de semmit nem hallottam, épp az egyik kedvenc cédémet hallgattam, amilyen hangosan csak lehetett. Csak azért álltam meg, mert egy előttem haladó autó is lehúzódott jobbra, mögé én is. Akkor derült ki számomra, hogy mi történt” – mondta a Borsnak a zenerajongó playmate.

Hát de miért kellett ennyire taposni a gázpedált? Pintér Marianna a lehető legszimpatikusabb indokokkal állt elő: az egyik az, hogy sietett a fodrászhoz, a másik pedig azért, mert mindig így utazik. „Az 'üldözés' legfeljebb negyed órán át tarthatott. Ennél a sebességnél az valóban ötven kilométer. De mentem már háromszázzal is, nem értem, miért most bírságolnak meg” – értetlenkedett kicsit. Kedves Pintér Marianna, valószínűleg azért épp most, mert most tűnt fel valakinek. Az érveléstechnika alapján mi türelmesen várjuk az első felháborodott bolti tolvajt, aki azt hozza fel védelmére, hogy korábban már sokkal faszább dolgokat is elemelt. Pintért végül 110 000 forintra büntették, amit ő végül nem tartott soknak, hiszen a felét már korábban eltankolta, és igaza is van, hiszen ha például senkit nem akadályoztatva, de nem kijelölt helyen parkolunk, az is 30 000 forintba fáj, pedig ott egy rendőrautó sem üldöz.

Pintér Marianna egyébként valóban fontosnak tarthatja a fodrászt, hiszen Facebook profilja alapján leginkább ehhez hasonló ügyek teszik ki az életét: izgalmas videókat tesz közzé sminktetoválásáról, de például boldogan osztja meg a világgal azt is, hogy nézett ki az ajaktetoválása. Ha ez még nem lenne elég, néha jár kolléganőivel vidéki diszkókba is haknizni, úgyhogy minden jel arra utal, hogy van hova rohannia 300-zal.

Hogy honnan van Pintér Mariannának ilyen autója? Hát sehonnan, hiszen nem az övé: „Az autó papírjai természetesen rendben voltak, és természetesen nincs ilyen értékes jármű a nevemen. Aznap a büntetésem felét benzinre költöttem, úgyhogy viszonylag olcsón megúsztam a kalandot” – nyugtatott meg mindenkit, bár arra nem tett utalást, hogy mégis kié ez a kocsi, és ha nem az övé, akkor mivel szokta más esetekben túllépni a sebességkorlátot.