A magyar ismertembereknek, ha elfogy az önbizalmuk, elég szétnézniük saját rajongói oldalaikon. Ott ugyanis megtudhatják, hogy szépikék, szívemberek, hervadhatatlanok, vagy éppen finomságok. Van, aki nő létére ódát írt Bódi Sylvihez.

„Köszönöm, hogy vagytok nekem!!!" – zárta Vujity Tvrtko az egyik friss facebookos bejegyzését, amelyre a rajongói rengeteg kommenttel reagáltak. Így például a műsorvezetőről is kiderült, hogy egyik kedvelője szívembernek tartja. Egy másik szerint egyszerű, szókimondó ember, megint más úgy véli, Tvrtko őszinte, emberi és hiteles, illetve kedves és segítőkész. És még azok is csak jót akarnak neki, akiket nem is szeret. Nem hiszik? „Tvrtko, attól, hogy letiltottál oldaladról, még minden tiszteletem a tied. Maradj politikasemleges, legyenek jó történeteid, és legyél szerencsés munkádban, magánéletben" – írta neki egy férfi.

Más ismert magyarok is rengeteg bókot kapnak a Facebookon. „Minden oldala jó" – jellemezte például egy nő Rubint Rékát. „Ez a mosoly és a szem csak úgy tükröz mindent, csodaszép a mi Rékánk, mint mindig:)" – kedveskedett neki más.

Az edzőnő alapvetően a megjelenése miatt szokott bókokat kapni, mutatunk még egyet: „bájos, és csábítóan szép!"Férje, Schobert Norbert álalában csak buzdító üzeneteket kap arra vonatkozólag, hogy milyen jók a termékei. Bár találtunk egy „Norbi for president!" és egy "Áldjon az Úr!" bejegyzést is. Meg egy ilyet: „az ember, aki mindig és folyamatosan sértődött...".

Szépike

A férfi hírességeket szinte nem is érdemes megnézni, a legjobb bókokat a nők kapják. Ördög Nórát pillanatnyilag főleg a várandósságával kapcsolatban dicsérik: „szépséges kismama vagy. A férjed nagyon büszke lehet Rád!", más tömörebben fogalmaz: szépike. Mondjuk más témában már nem értenek egyet a kommentelők: egyik szerint „gyönyörű, bármit is visel", a másik pedig azt írta, „csak egyszer öltöznél fel normálisan".

Szerencsére a haja osztatlan elismerést arat: „te egy érdekes nő vagy, ami a frizurákat illeti, teneked minden egyes frizura jól áll". Ennél több önbizalom-növelés kinek kéne (ha igen, akkor tessék: „szerintem ő a tökéletes nő")? Kedvenc megjegyzésünkkel búcsúzunk tőle: „Kedves Nóri! Van-e rá lehetőség, hogy az egyik élő adást "hátulról"megtekintsem? Nagyon érdekel ez a világ, ami ott zajlik."

Bódi Sylvi is leginkább szép, de itt azért vannak árnyalatok. „ Sylvi okos és szép!" - vélekedik egy nő (!), egy férfi szerint az újabban rúdtáncoló glammodell „igazi érett szép hölgy". Egy hosszú és őszintének tűnő dicséretzuhatag pedig minden további idézgetést feleslegessé tesz.

Íme.„Drága Sylvi! Sajnos ez a mai világ elkorcsosult! Sok a megkeseredett, irigy és céltalan ember, akik abban lelik örömüket, hogy a kiegyensúlyozott és boldog emberek életét mérgezzék ! De te okos , talpraesett nő vagy, akinek ezen csak mosolyognia kell, és legyinteni egyet. Pont pár napja lattam rólad 4-5 éves videókat es interjúkat! Hihetetlen, milyen változáson mentél keresztül, és a mostani személyiséged és a kisugárzásod az, ami igazából te vagy! A sport szeretete, és ahogy a világot látod, olyan nővé tett, aki nem csak a külsejével hat az emberekre hanem azzal is, ahogy az életét éli ! Én köszönöm neked a magam, és a többi követőd nevében is, hogy VAGY NEKÜNK!".

Hervadhatatlan bomba

Demcsák Zsuzsát valamiért az ijesztően elszántak vették célba. „ZSUZSI a Hervadhatatlan Bomba JÓ NŐ a SZÉPSÉG" - írja egyikük, de a nagybetűzéssel súlyosbított képzavar még csak a bevezetés. „Kellemes húsvéti ünnepeket, sok locsolkodókat, ezt kívánja NEKED,szerető-hódolód: JANI. +gyermekeidnek is úgyenezeket kívánja pótapa jelöltjük: JANI. -Zsuzsi! Légyszíves küldj ebből a képen látható finom sütiből! - Robinak és Joshinak adtál ebből a képen látható finom, mennyi sütikből? - Milló puszi minda3tnknak!". A TV2 műsorvezetője egyébként nem túl aktív Facebookon, valószínűleg a szezonális jókívánságok miatt élénkült meg nála a kommentforgalom. Így: „én is meglocsolnám Zsuzsit A legszebb lábú nő a tv2-n!"

Demcsák tehát egy olyan, szép lábú bomba, aki egyáltalán nincs elhervadva. De Tatár Csilla is kap szép jelzőket: „Csilla, dögös vagy" - szögezi le az egyik kommentelő, egy másik szerint „ez a mosoly mindent visz". Vele már mernek pimaszkodni is , az egyik bátor például arról ír, hogy szívesen átsétálna ezen a hídon. De mint az alábbi képen is látható, van, aki verset zeng Tatárról. Aki ezek szerint egy dögös, mosolygós finomság.

Zimány Linda mostanában főleg az amerikai modellverseny miatt szerepel bárhol is, a rajongóinak sem jut eszébe más róla, mint hogy deszép. „Gyönyörűszép vagy Linda! Megérdemelted a győzelmet!" - írja egyikük, a többiek szerint pedig a joghallgatóként jövőre jubiláló modell „nagyon szexi", „a legszebb", „gyönyörű", „elég Blake Livelys", illetve „úgy néz ki mint egy középkori bútorhuzat", bár ez utóbbit a ruhájára értették.