Nemcsak a celebpasik (például Majka vagy Berki Krisztián) bővelkednek szép számú trófeával, hanem egyes celebnőket is hajt a vérük, és bő felhozatallal büszkélkedhetnek. Összegyűjtöttük azokat, akik a legtöbb skalpot mutatták fel eddig, ön pedig adjon 10 pontot annak, akinek a legjobb felhozatala van!

Debreczeni Zita

A szolnoki származású glammodell a Kísértés című produkcióval debütált a képrnyőkön, amivel be is írta magát a magyar reality-történelem legemlékezetesebb szexjelenetei közé. Debreczeni Zita akkor a műsor egyik izomagyú szereplőjével, Lacival jött össze, később pedig Harsányi Levente menyasszonya lett. A kapcsolatnak a Bajkeverők című reality vetett véget, a rádiós fülébe jutott ugyanis, hogy Debreczeni ott is összekeveredett valakivel. Harsányi után Majka jött a sorban, akit ugye nem lehet kihagyni, ha valaki igazi celebnővé szeretne avanzsálódni. A glammodell boldogan tervezgette az esküvőjét és sok-sok gyereket a műsorvezetőtől, amaz meg élte az addig is megszokott életét, úgyhogy útjaik hamar szét is váltak. Debreczeni Zita akkor a milliárdos Kedves Ferenc karjaiban vigasztalódott, de abból a kapcsolatból sem lettek kis Kedves Ferikék. A jelenleg fotózást tanuló celebnő most egy volt sittessel jár, de nem igazán izgatja a férfi múltja.

Gregor Bernadett

Gregor Bernadett javarészt a családos férfiakra specializálódott. Hódítása Gát György producerrel kezdődött, aki Görbe Nóra exférje volt, majd a négy gyerekes Erdélyi László, az Usisex frontembere következett. A színésznőnek rövid, de annál nagyobb visszhangot kiváltó kapcsolata volt Geszti Péterrel is, aki akkor még Gryllus Dorka házastársa volt. Gregor később Somogyi István táltos felesége lett, akit Magyar Attila, vagyis Nyuszómuszó miatt hagyott el, majd végül kibékültek. A trófeák közé tartozik egyébként Zámbó Jimmy is, de hogy az elhunyt énekes pontosan mikor volt a szeretője, azt nem lehet tudni.

Kiszel Tünde

A bugyigyűjtő asszonyság magánéletével kutya se foglalkozott mindaddig, míg pasijaként be nem mutatta a nála jóval fiatalabb Kondor Csabát. Az akkor 23 éves fiúról első blikkre sütött a melegség, de ez csak a későbbiekben került nyilvánosságra, nagy botrányok közepette. Kiszel Tünde aztán, 2009-ben megelégelte, hogy Donatellát mindenki azzal szívatja, hogy nincs apja, úgyhogy előszedte a múltból Lukács László opearénekest, aki ugyan hosszú herce-hurca és sárdobálás után, de beismerte, hogy valóban ő a kislány apja. A naptárdíva időközben összejött egy korban hozzáillő férfival, Szabó Károllyal, aki viszont a hírek szerint megcsalta, úgyhogy Kiszel őt is dobta. Az asszony most állítólag egy 21 éves kölyökkel kavar, aki Martino művésznévvel szerepel VV Cristofel Melegfront című klipjében.

Molnár Anikó

Molnár Anikót már akkor ismert ember dugta, amikor még a Való Villa falai közt tartózkodott: Majka járt be hozzá kezelésre. De nem is húznánk az időt a listával, ami jó hosszú, és nem biztos az időrendi sorrend: az egykori Nagy Ő olyanokat tudhatott az ágyában, mint VV Szabolcs, DJ Schultz, Bochkor Gábor, Klausmann Viktor, Kammerer Zoltán, és hát becsúszott egy civil is, a portugál Angelo személyében.

Zimány Linda

A glammodell 15 éves korában jött össze a V-Tech énekesével, Kefírrel, kapcsolatuk öt és fél évig tartott. Zimány Linda később Bódi Sylvi öccsével, Bódi Attilával jött össze, aztán Zentai Márkkal kavart egy ideig. A sorban ismét egy Bódi Sylvi nevéhez közhető pasi következett, a pókeres Kaló Dénes, majd Dzsudzsák Balázsnak adódott a lehetőség, hogy szétkürtölhesse, együtt vannak. Tavaly decemberben aztán annak a kapcsolatnak is befellegzett, és Kedves Ferenc jött a képbe, aki mit ad isten, Bódi Sylvi exe. A milliárdost viszont a jelek szerint jobban érdekli Szunai Linda.