Mindketten a Pitch Perfect (tökéletes hang) című musical színésznői, az egyik cuki és bájos, a másik nagy és vicces, és nemcsak színészkedni, de énekelni is nagyon tudnak. Érdemes figyelni rájuk, mert ezután a film után nagy valószínűséggel egyre több szerepet kapnak majd.

Az idei év egyik nagy durranása a Pitch Perfect (Tökéletes hang) című romkom-musical, aminek főszereplője Anna Kendrick, illetve játszik benne az igencsak plus size méretekkel rendelkező komika, Rebel Wilson is. Kendrickről és Wilsonról idén nagy valószínűséggel sokat fog hallani, és nem csak ebben a filmben kapott szerepeik miatt.

A Pitch Perfectet akár a High School Musical-hez is lehetne hasonlítani, de szerencsére annyira nem kisiskolásak sem a szereplők, se a történet, illetve a zenék zömétől sem áll fel az átlagember hátán a szőr. Főleg nem akkor, mikor felhangzik benne a Blackstreet No Diggity című száma. Na jó, kissé giccses, de akkor is jobb, mint Zac Efronék nyávogása. A Tökéletes hang című musical pedig még a sokszor nagyon kritikus Rottentomatoes tetszését is elnyerte, ugyanis 81%-ot kapott, az Imdb-n pedig 7,2-n áll a film.

Anna Kendrick

A színésznő eddig a Velveten csak egyetlen alkalommal szerepelt, amikor nagyon ráizgult Ryan Goslingra, és bevallotta, hogy még a moziban is szívesen magához nyúlna a színész láttán. Pedig Anna Kendrick olyan filmekben szerepelt eddig, mint A Scott Pilgrim, vagy az Egek ura, amiben George Clooney mellett játszott, és ő volt Jessica a Twilight filmekben. Kendrick szerethető figura, mert helyes, cuki, aranyos, és a színészkedés mellett még énekelni is tud, első szerepét pedig egy Broadway-musicalben kapta, mégsem tűnik úgy, hogy borzasztóan elszállt volna. A legnagyobb sikert pedig még csak most hozta meg neki a Pitch Perfect főszerepe, azon belül is az a dal, amit egy műanyagpohár segítségével adott elő a filmben, és amit azóta már rengetegen próbáltak utánozni a Youtube-on. Még David Letterman show-jában is ez volt a fő attrakciója:

Rebel Wilson

Rebel Wilson, a Pitch Perfect és az idei év másik nagy sztárja egy ausztrál komika, azon belül is stand up-os, akit eddig sorozatokban, illetve a Koszorúslányok és a Lánybúcsú című filmekben láthattunk. Wilson állítólag azután döntött úgy, hogy színésznő lesz, miután Dél-Afrikában elkapta a maláriát, és azt hallucinálta, hogy megnyerte az Oscart. Nem mellékesen ő volt az idei MTV VMA házigazdája is, és állítása szerint egyelőre azért nem kezd el diétázni, mert aktuális szerepei ezt nem engedik meg. Wilson nem olyan bájos, mint Kendrick, de ha valakinek ez a fajta humor jön be, az biztos bírni fogja őt: