Már megint Mila Kunis lett a legszexibb, a legszebb ember pedig valamiért Gwyneth Paltrow. Nem fogja elhinni, de az utóbbi díjat egyszer megkapta Mel Gibson is, aki egyébként az első hivatalosan is legszexibb férfi volt a People magazin szerint. Miért pont ezek az emberek a legszebbek és a legszexibbek? Ön egyetért a díjakkal?

A People magazin 1985 óta minden évben megmondja, hogy ki a világ létező legszexibb férfija, 1991 óta pedig az év legszebb emberét is meg szokták választani. Nehéz eldönteni, hogy a legszexibb férfit tényleg vonzó külseje miatt, vagy aktuális sikerei miatt választják-e meg, ugyanis 1992-ben péládul Nick Nolte nyerte el ezt a címet, ami valljuk be, tényleg elég vicces. Legelőször egyébként Mel Gibson lett hivatalosan is a legszexibb, a legenda szerint pedig azért, mert a magazin egyik női szerkesztője felkiáltott: "Úristen, ő a legszexisebb férfi a világon!", valaki pedig azt javasolta neki, hogy ezt használja szalagcímként. (A nőverő Mel Gibson nem mellékesen 1996-ban pedig a létező legszebb ember lett a People szerint, ami talán az idei nyertesnél, Gwyneth Paltrownál is meglepőbb.)

1985 óta olyan férfiak lettek a legszexibbek, mint Tom Cruise, Brad Pitt, Harrison Ford, tavaly pedig Channing Tatum, amin egyszer már ledöbbentünk, de még azóta sem értjük, hogy az irreálisan vastag nyakú és üres tekintetű színész hogy nyerhette el ezt a címet. Persze tudjuk, hogy Tom Cruise, vagy Hugh Jackman sem jöhet be mindenkinek, de a sajátos külsejű Channing Tatumon kívül tényleg rengeteg jóval sármosabb celebférfit is találnánk. A Magic Mike-ban játszó színészt például nehezen lehet egy napon emlegetni Richard Gere-rel, aki 1993-ban lett a legszexibb, méghozzá Cindy Crawforddal együtt.

Igaza van a People magazinnak?

Húsz évvel ezelőtt ugyanis az év legszexibb férfija cím helyett a magazin inkább az év legszexibb párját választotta meg, mivel a színész és a szupermodell akkoriban férj és feleség voltak, és a 17 évnyi korkülönbség ellenére is csodásan mutattak együtt. A pár 1995-ben viszont elvált, lehet, azért, mert előre látták, hogy a későbbiekben Cindy Crawford úgy nézne ki Richard Gere mellett, mintha a lánya lenne. A szupermodell ugyanis még ma is pont úgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt, míg Gere inkább a nagyon öreg Steve Martin hasonmása lett.

Hogy ki lesz 2013-ban a legszexibb férfi, azt sajnos csak év végén tudjuk meg, ám 2013 legszebb emberét már meg is találta a People, méghozzá Gwyneth Paltrow személyében, ami kicsit szúrja a szemünket, de azért elfogadjuk. Mint ahogy azt is el kell fogadnunk, hogy már megint Mila Kunis lett a legszexibb nő, méghozzá nem először, pedig a hétköznapokban tényleg rettenetesen szakadtul tud kinézni. Ön szerint lehet adni a People magazin (vagy az FHM szavazóinak) véleményére? Vagy tényleg csak aktuális sikereik miatt díjazzák a celebek külsejét?