A 41 éves színésznő Hollywoodban megérdemelt helyét idén végre két filmmel próbálja visszaszerezni, nem pedig megbolondulással, ruhalopással, vagy másokhoz hasonlóan egy gyenge villantással. A The Iceman című drámában egy sorozatgyilkos feleségét alakítja majd, a filmet pedig az Interview magazin számára készült szép, fetrengős képekkel reklámozza. Mi most másra sem tudunk gondolni, csak arra, hogy Winona Ryder hamarosan újra összeborul Johnny Deppel.

Winona Ryder – akinek a nevét állítólag Charlie Sheen találta ki – idén visszatér, méghozzá rögtön két filmmel is, az egyiket pedig már az Interview magazin címlapján népszerűsíti. A hónapban mozikba kerülő The Iceman című dráma egy viszonylag ismeretlen rendező filmje, amiben a színésznő a Michael Shannon által megformált sorozatgyilkos, Richard Kuklinski feleségét alakítja. Kuklinski egyébként egy létező személy volt, aki a newarki és a New York-i maffia bérgyilkosaként dolgozott, és több mint 100 embert ölt meg. Az Iceman becenevet azért kapta, mert áldozatait a gyilkosságok után lefagyasztotta, hogy ne lehessen megállapítani a halál időpontját – írja az NY Daily News.

Ryder az Interview magazinnak elmondta, hogy a filmre való felkészülésnek egy furcsa módját választotta: "Ez egy olyan szerep, amihez hasonlót még nem kaptam, legalábbis ebben a műfajban. A legnagyobb félelmem az volt, hogy valahol romantikusnak fogom gondolni az egészet. (...) Miközben a forgatókönyvet olvastam, a Bernie Madoffhoz hasonló emberek feleségeire gondoltam, és még a Maffiózók sorozat is eszembe jutott. Egy fekete filccel kihúztam azokat a részeket a forgatókönyvben, ahol Kuklinski embereket öl meg, illetve azokat a részeket, amikben én nem szerepelek, és olyan dolgok történnek, amikről az általam megformált feleség nem tudott.. vagy talán tudott, csak inkább saját maga előtt is tagadta őket."

Várhatóan a filmnek is hasonlóan sötét hangulata lesz, mint az Interview magazin számára készített fotóknak, amiken Winona Ryder 41 éves kora ellenére is tökéletesen néz ki. Sőt, azt is meg mernénk kockáztatni, hogy életében nem nézett ki még ilyen jól. Pedig tinédzserkorában egy castingon állítólag azt mondták neki, hogy le kéne mondania színésznői ambícióiról, mert nem elég szép. Az alábbi képek viszont szépen megcáfolják ezt.

Most hogy Ryder úgy néz ki, hogy visszaszerzi jól megérdemelt helyét Hollywoodban, látszólag pedig nem csak egy B-kategóriás vígjátékkal, megbolondulással, vagy egy gyenge villantással, már tényleg csak drukkolni tudunk, hogy Johnny Deppel újra egymásra találjanak. Főleg, hogy Depp igencsak szinglinek tűnik most, bármennyire is teper Amber Heard szerelméért azok után, hogy a színész elvált Vanessa Paradistól. Depp és Ryder a 90-es évek igazi álompárja volt, akikről senki nem hitte volna, hogy valaha is szakítanak majd, még maga Johnny Depp sem, aki magára tetováltatta hogy "Winona Forever", amiből kapcsolatuk végén "Wino Forever" lett.

Szeretné, ha Depp és Ryder ismét egy pár lenne?

Csak reménykedni tudunk, hogy Depp pár hónapon belül ráébred, számára tényleg Ryder az igazi, és szalad visszatetováltatni azt a két betűt a "Wino" után. Legalább egy 90-es évekbeli álompár megint együtt lenne, ha már arra nem látunk esélyt, hogy Madonna és Dennis Rodman valaha is újra egymásra talál. Kattintson galériánkra, és nézze meg, miért kéne újra összejönnie Deppnek és Rydernek, utána pedig gyorsan szavazzon is!