A Reflektor egykori műsorvezetője a testvére révén ismerte meg új pasiját, akiről nem mond túl sokat, mert már tudja, mivel jár, ha kiteregeti a magánéletét. Annyit azért elmondott, hogy még nagyon friss a kapcsolata a civil férfival, a férjével pedig nem békül.

„Elkövettem azt a hibát, hogy szinte mindent megosztottam a házasságomról, ami miatt aztán rengeteget is veszekedtünk. Most szeretném, ha a magánéletem tényleg az enyém lenne” – fogalmazott a Velvetnek az RTL Klub Reflektorának egykori, és a köztévé Legendájának jelenlegi műsorvezetője, amikor az Instagramjára feltöltött képeken látható férfiról kérdeztük. Mádai Vivien egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy nyolc hónap házasság után válnak férjével, akivel hét hónap ismertség után kötötték össze az életüket.

Nem szeretné elkapkodni

Mádainak azóta senkije sem volt, pedig néhány hónappal a szakítás után már azt mondta, szívesen belevágna egy új kapcsolatba. „Annyit azért el tudok mondani, hogy nem olyan régóta ismerjük egymást, a tesóm mutatta be. Nagyon friss még a dolog, és nem szeretném elkapkodni. Majd meglátjuk, mi lesz belőle” – beszélt kicsit új kapcsolatáról.

A férfi ismerte Mádai Vivient a médiából, de ő maga nem ezen a területen dolgozik, civil foglalkozású, és ez így jó is, a műsorvezető ugyanis elmondása szerint ismert emberekkel nem kezdene, mert úgy nem tudná megvédeni a magánéletét. Mádai Vivien egyúttal cáfolta, hogy újra szakmabeli férjével randizgat. Néha beszélnek, de semmi több.

A hónapokig tartó mélyrepülés után most testileg és lelkileg is jól érzi magát, már csak arra vágyik, hogy ez az állapot stabil maradjon. „Nagyon jók a munkáim, nagyon szeretem a Legendát, jól érzem magam az MTVA-ban és szeretem a sajtózást is a Nemzeti Múzeumban. Persze, nem ilyen fekete-fehér minden, de minden rendben van.”