A színésznő és szerelme, Brad Pitt látványosan boldogok, saját bevallásuk szerint is közelebb hozta őket Jolie műtétsorozata, amelyet kalandnak éltek meg. Nézze meg őket!

Angelina Jolie ahelyett, hogy a nagynénje temetésére ment volna, a World War Z (Brad Pitt legfrissebb, részben nálunk forgatott filmje) premierjén vett részt – a Jezebel értesülései szerint legalábbis mindkét esemény vasárnap volt. A színésznő és élettársa Maddox és Pax fiaikkal bemutatóztak a vörös szőnyegen, Jolie  többek közt arról nyilatkozott: „Bradért vagyok itt, nagyon büszke vagyok rá." (Azért családi viszályokat ebből senki se vizionáljon, mint a Daily Mail az elhunyt asszony, Debbie Martin férjét idézte, mind tudták, hogy a színésznő Londonban lesz akkor, „de velünk, és más családtagokkal is folyamatosan tartja a kapcsolatot, ami nagyon sokat jelent nekünk".)

A színésznő a masztektómiája, illetve annak kiderülése óta most először lépett nyilvánosság elé, tehát nyilván mindenki azt méregette, mennyit változott a beavatkozás hatására. Nekünk elsőre úgy tűnik, hogy a mellei még nagyobbak lettek, ha megnézi képeinket, ön is véleményt alkothat erről. A bal oldalon az utolsó, műtétek előtti nyilvános szereplése látható, a jobb oldalon egy friss fotó, de a galériánkban van még rengeteg – katt!

Nagyobb lett?

Jolie mellein kívül azért másról is szó volt a bemutatón – bár a CBS azt idézi, hálás mindazon támogatásért, amit a műtétről szóló írásának megjelenése óta kapott. „Nagyon boldoggá tesz, ahogy a nők egészségéről folyó diskurzus egyre szélesebb nyilvánosságot kap, ez a világot jelenti számomra, hiszen édesanyámat is ezért veszítettem el."

Az ABC-nak úgy nyilatkozott (vigyázat, a videó magától indul), jól érzi magát, és boldog – Pitt pedig „elképesztő volt. Csodálatos ember, csodálatos apa, és nagyon-nagyon szerencsés vagyok."

Brad, Brad, Brad

A színésznő rajongása nem viszonzatlan: az E! élettársát és gyerekei apját kapta el egy interjúra, aki hasonló elragadtatással beszélt róla. „Ő az az ember, akibe azonnal beleszerettem. Az az ember, akit most látsz, az a személy, akit mindig is ismertem, egy hős, hihetetlenül erős, minden problémát azonnal megragad és a gyökerénél kezel."

A Mail videójában azt is elmondta: nagy megkönnyebbülés, hogy túl vannak ezen az időszakon, és már nem kell attól rettegnie, hogy elveszíti a szerelmét. „Nem kell azt mondanom a gyerekeimnek, hogy anyut nem látják többé." Megjegyezte, minden próbatételüket kalandként élik meg, és a történtek csak közelebb hozták őket – amint arról meggyőződhet, ha az alábbi galériára kattint.

De ha nincs kedvük végignyomogatni egy rakás képet a világ legszebb szerelmespárjáról (akik nem olyan nyálasan-teátrálisan romantikáznak, mint Nicole Kidman és a férje), akkor az alábbi gifben foglaljuk össze a lényeget.