Péntek este tartották a Hooters szépségversenyt a Liszt Ferenc téren, amin hivatalosan ugyan kevesen jelentek meg, viszont a fák, bokrok és padok körül rengetegen álltak körben. A zsűriben szerepelt Horváth Éva, Kustánczi Lia és Danny Blue. Végül a korábban meghirdetett tizennégy lány helyett csak tizenhárom indult, panasz azonban így sem lehetett, a csajok végig nagyon lelkesek voltak, és nem mellesleg csinosak. Sikerült annyira felbolygatni a környéket, hogy először a közterület-fenntartók, aztán a rendőrség is kijött.

Apró késéssel, cserébe hatalmas lendülettel kezdődött az első magyarországi Hooters szépségverseny. A csajok először a szokásos egyenruhában jelentek meg, aztán mindenki jelmezbe öltözött, végül – talán mindenki legnagyobb örömére – bikiniben is tettek egy kört az utcára kivezetett kifutón. A műsorvezető az első körben elmondta a legfontosabb tudnivalókat a lányokról. "Hobbija az alvás, evés, strandokra járás és zenehallgatás" – hangzott el például egyszer. "Hoppáré, a lány egyedülálló" – kiáltott fel egy alkalommal a műsorvezető, ugyanis mindig elmondta azt is, hogy a lányoknak van-e pasija vagy sem.

Hatalmas találat volt egyébként, hogy második körben beöltöztették a lányokat, ezzel a sima, kézenfekvő aprósággal a szépségverseny végre nem a kötelező unalmas köröket hozta, hanem került bele végre egy kevéske humor is. Volt olyan lány, aki természetesen angyalnak öltözött, volt, aki bajor pultosnak, és ennek megfelelően egy sörrel sétált végig a kifutón, és az angyal mellé nyilván kaptunk ördögöt is. Amikor megkérdezték például a baywatchos vízimentőnek beöltözött Jeles-Nemes Laurát, hogy milyen volt David Hasselhoffal forgatni, röviden csak annyit mondott, hogy egy kicsit túl szőrős.

Beindult a buli

Húsz perces szünetekkel lenyomták a köröket, és következett is az eredményhirdetés. A zsűriből Horváth Éva műsorvezető korábban megjegyezte, hogy csajosak voltak, mert kilógott a hasuk, valószínűleg Kustánczi Lia playmate-dj volt, aki elmondta, hogy egyöntetűen aranyosak, a mentalista Danny Blue-tól pedig sajnos nem tudunk felidézni semmit. Időközben kijöttek a közterület-fenntartók, akik néhány perces fontoskodás után beálltak bámészkodni az egyik fa mellé, nem sokkal később pedig megjelentek a rendőrök is. A harmadik helyezett Orbán Bettike lett, a második Magyaródi Anna, a győztes pedig Kövesi Zsuzsanna. Az első két helyezett, ahogy a műsorvezető fogalmazott, mehet Amcsiba.

"Nagyon válogatós vagyok. Mindent megnézek egy lányon. A lábujjtól kezdve az arcig, mindent. Nagyon fontos a kisugárzás" - magyarázta Mandula Ádám, aki egykor a csodálatos Aranypartban szerepelt. Nála egyébként Orbán Bettike volt a befutó. "Beszélgettem vele pár szót, mert itt voltunk a hétvégén és akkor nagyon megfogott a kisugárzása a hölgynek" – folytatta a Velvetnek. "Szerintem az én kisugárzásom mindenkit megfog" – válaszolta, amikor rákérdeztünk, hogy kölcsönös lehet-e a dolog. Mandula Ádám egyébként éppen a szólólemezén dolgozik, miután Éden Levivel feloszlatták a szintén csodálatos Golden Coastot.

Szép nagy mellek

"Tegnap jött a hívás a zsűrizésre, mondtam, hogy miért ne. Úgy se jártam még itt, kíváncsi is voltam, milyen a Hooters életérzés, amit egyébként itt most a lányok tökéletesen visszaadtak a színpadon" – említette Horváth Éva a Velvetnek. Mint mondta, látszott a csajokon, hogy több hónapja készültek erre. "Hihetetlen jó alakjuk van, nem véletlenül választották ki őket erre a feladatra. Ők a Hooters felszolgálói és ehhez tökéletes alak kell: szép nagy mellek, formás fenék. Mindegyik lány rendelkezett ezekkel a tulajdonságokkal." Horváth Éva azt mondta, hogy ritkán érez ilyet, de szerinte ezek a lányok szeretik egymást, és őszintén örültek egymás sikereinek.

"Szinte mindennap együtt vagyunk, tökre szeretjük egymást, szóval örülök nekik, főleg a második helyezettnek" – magyarázta Molnár Dalma, aki korábban megnyerte a Főiskolák szépét és a Beachgirlt is. "Én már indultam versenyen, nyertem versenyt, tudom, hogy milyen, szóval tényleg örülök a többiek sikerének. Aki megnyerte, a szívét-lelkét beleadta." Molnár Dalmának a Főiskolák szépe megnyerése volt a célja, azután nem is szeretett volna szépségversenyen indulni, de csak becsúszott kettő is. "Ezt egy másfajta szépségversenynek fogtam fel" – mondta a Velvetnek. A lány egyébként volt már Las Vegasban, ahova most az első kettő utazik.