A színésznő és Lady Gaga vőlegénye, Taylor Kinney egy film forgatásán melegedett össze annyira, hogy Diaz már A színész családjával is találkozott. Mindeközben Lady Gaga Mexikóban gyógyul a csípőműtétje után, és remélhetőleg még nem kapott dührohamot.

Nemrég még arról írtunk, hogy Cameron Diaz és Leonardo DiCaprio közt szinte izzott a levegő, most meg már úgy néz ki, hogy a színésznő talán inkább valaki másra vetette ki a hálóját. Legalábbis a Sun szerint Diaz nagyon összemelegedett egy forgatás során Taylor Kinney-vel, aki nem mellékesen Lady Gaga vőlegénye. Diaz és Kinney a The Other Woman (A másik nő) című filmben játszik együtt, ami jövőre kerül majd a mozikba. A legnagyobb poén persze az, hogy a film egy olyan lányról szól, aki egy idő után rájön, hogy nem ő az egyetlen nő a pasija számára. Cameron Diazt egyébként ennek a filmnek a forgatásán sikerült nemrég úgy lefotózni, hogy nagyon takargatta magát – remélhetőleg nem szégyenében, amiért épp elhódítja valaki más pasiját.

Úgy tudni, hogy Cameron Diaz és Taylor Kinney nem csak a forgatásokon, de azon kívül is sokat találkoznak, vacsoráznak illetve kávézgatnak együtt, miközben Lady Gaga Mexikóban nyaral egyes egyedül. Sőt, a Sun egy meg nem nevezett forrása szerint Diaz és Kinney együtt mentek el Kate Upton születésnapjára is, illetve ami ennél még jobban bosszanthatja Lady Gagát, az az, hogy Diazt már a családjának is bemutatta Kinney.

A csípőműtétje után épp gyógyulófélben lévő Lady Gaga egyelőre nem kommentálta a hírt, miszerint pasija és Diaz a feltételzések szerint nagyon egymásra talált, de azt nem néznénk meg, ahogy az énekesnő egy féltékenységi roham közben megcsapkodja mankójával a színésznőt. Lady Gagának egyébként már csak azért is kell tartania attól, hogy Diaz lecsapja a kezéről Kinneyt, mert a színésznő Justin Timberlake-kel és Matt Dillonnal is egy-egy film forgatása közben jött össze.