Alábbi válogatásunkban olyan celebek fotóit nézheti meg, akik az elmúlt években előnyükre változtak. Vagy azért mert leadtak jópár kilót, vagy azért, mert végre rájöttek, hogy nem feltétlenül kell teljesen idiótán öltözködni. Persze nem bírtuk ki, és betettünk egy kivételt, de ahhoz, hogy megtudja, ki az aki szörnyebb állapotban van, mint tíz évvel ezelőtt, ahhoz sajnos végig kell olvasnia a cikket.

Jennifer Hudson

Az énekesnőt nem feltétlenül a külseje miatt imádta mindenki évekkel ezelőtt, hanem inkább hangja miatt, hisz Jennifer Hudson tényleg nagyon tud énekelni. Azonban pár éve úgy döntött, hogy jó lenne leadni pár kilót, és ki tudja hogy, de sikerült is neki, amitől a jó hangja mellé mostmár jól is néz ki.

Kelly Osbourne és Jack Osbourne

Szintén a fogyás tett jót az Osbourne testvéreknek is, illetve annak is örülhetünk, hogy vgre mindketten felnőttek, és már nem öltözködnek úgy, mint két lázadó tini. Bár Kelly Osbourne még mindig szereti a színes hajakat, de legalább odafigyel magára, és állítása szerint teljesen odáig van az egézséges életmódért, és már imádja a testét. Jack Osbourne pedig időközben apa lett, ami szintén sokat segíthetett azon, hogy már úgy néz ki, mint egy férfi, nem pedig úgy, mint egy ronda kölyök.

Seth Rogen

Seth Rogen leginkább vígjátékokból lehet ismerős, és egy hős-szerelmes akciósztár szerepében nem is nagyon tudnánk elképzelni őt. De ettől függetlenül valószínűleg ő is érezhette, hogy kezdeni kell valamit a külsejével, ha továbbra is sikeres akar maradni. És ha nem is lett rettenesen sármos, azért Seth Rigen sokkal elviselhetőbben néz ma már ki, mint pár évvel ezelőtt.

Matthew Lewis

Ha ön Harry Potter rajongó, akkor tudja, hogy kicsoda Matthew Lewis, de a többieknek segítünk: ő volt a Harry Potter sorozatban Neville Longbottom. A képek magukért beszélnek, ugyanis Matthew Lewis időközben a ronda, kusza fogsorú, puhos kamaszból egy egészen jóképű férfi lett.     

Susan Boyle

Persze tisztában vagyunk vele, hogy a 2009-es Britain's Got Talent győztesen, Susan Boyle sosem lesz szép, bármit is csinálnak vele, de azért valamennyire csak sikerült nőszerű lényt faragni belőle. Csak el kellett küldeni fodrászhoz és sminkeshez, és máris nem olyan ijesztő az énekesnő, mint amikor először meglátta a közönség a színpadon.

Jonah Hill

Seth Rogen egyik haverja Jonah Hill szintén vígjátékokban játszik leginkább, de Rogenhez hasonlóan ő is rájött, hogy nem árt, ha egy kicsit nekiáll sportolni és egészségesebben étkezni.

Scarlett Johansson

Johanssonnal kapcsolatban megoszlanak a vélemények, de azt azért kijelenthetjük, hogy a színésznő nem volt egy gyönyörű kislány, sőt. Scarlett Johansson viszont időközben felnőtt, és bár még mindig rettenetesen bamba, de legalább jónőnek lehet mondani, amit ő rettenetesen szeret a vörösre rúzsozott szájával hangsúlyozni.

Taylor Lautner

A Twilight sorozat szereplőjéről nem mernénk kijelenteni egyértelműen, hogy jó pasi, de az biztos, hogy sokkal férfiasabb és jóképűbb, mint akkor, amikor a fenti kép baloldalán látható sündisznó frizurát hordta.

Justin Timberlake

Justin Timberlake varázslatos átváltozása annyira egyértelmű, hogy nem tudtuk kihagyni ebbőla  válogatásból sem. Ha pedig szeretne sokkal de sokkal többet tudni az énekes külsejének és leginkább frizurájának evolúciójáról, kattintson ide.

Deryck Whibley − a kivétel

Emlékeznek még a SUM 41 nevű együttesre a 2000-es évek elejéről? Az sem baj, ha nem, mert Deryck Whibley onnan is ismerős lehet, hogy sokáig ő volt Avril Lavigne férje. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a kanadai énekesnő igazából egy látnok, és azért vált el Whibleytól, mert előre látta, hogy mennyire rettenetesen néz majd ki. Ha még több igazán szörnyű képet akar nézni az elhízott és kopaszodó énekesről, kattintson ide és szörnyülködjön tovább.