Ugyan a 25 éves énekesnő az X-Faktor promófotóján nadrágot viselt, mi azért bízunk abban, ebből nem lesz trend, és az RTL Klub kihasználja az X-Faktorban a mentorban rejlő lehetőségeket. És nemcsak hisztifronton, mert tényleg nagyon hosszú a lába, de legalábbis annak tűnik. Megmutatjuk.

Tóth Gabi 168 centiméter magas, és elmondása szerint ebből elvileg 115 centi a lába. Na most ebből  az következik, hogy ha 115 centi a lába (elvileg, ugye), akkor a felsőteste és a feje együtt mindössze 53 centi. Na most ez aligha jön össze, mindenesetre bárhány centi is a következő X-Faktor mentorának a lába, annyi biztos, hogy nagyon hosszú, legalábbis annak tűnik, különösen, amikor megfeszíti a magassarkú.

Nade milyen hosszú a lába?

Az exmegasztáros énekesnő a Bravo Otto-díjátadón sliccelt, de hosszú ruhát viselt, a 2013-as X-Faktor promófotóján pedig nadrágot, de korábban többször is megmutatta, milyen hosszú a lába. Az RTL II-n vetített Szombat esti lázban rendszeresen rövid ruhát vagy nadrágot viselt, bár ez azért a műsor jellegéből is adódott, na meg azért még mindig sokkal könnyebb rövidben ugrálni, mint hosszúban. És jól is csinálta, sőt, még táncpartnerével is összejött.

   2.gif

A 25 éves Tóth Gabiban – nemcsak a lába miatt, de – bőven van bulvárpotenciál, kis szerencsével ez még az RTL Klub, pontosabban az X-Faktor munkatársainak is kiszúrja a szemét. Ha mégsem, itt egy kis segítsék, nézzék meg önök is Tóth Gabi hosszú lábát 11 képes galériánkban!