A csalással vádolt Hajdú Péter a hét lúzere

2013.06.24. 20:29
A műsorvezetőnek egy hét alatt sikerült buknia az Attractiont és összeszedni két szépségversenyzőt is, akik arra utalgatnak, hogy nem is volt annyira tiszta a Szépségkirálynőben látott szavazás. Gratulálunk!

Hajdú Péter már egyszer volt a hét lúzere, de egyrészt akkor meg kellett osztoznia a megtisztelő címen Puzsér Róberttel, másrészt pedig a múlt hét olyan borzasztóan sikerült neki, hogy most megnyerte egyedül is. Pedig hát egészen jól indult minden: adott ugye a Szépségkirálynő, aminek a héten volt a döntője, amiben amellett, hogy ismét mennybe ment volt a cége, először mutatta volna meg magát a Britain's Got a Talent megnyerése óta Magyarországon.

Hát ebből lett az, hogy a szépségverseny zsűrijét kimondva-kimondatlanul bundázással vádolják, az Attraction pedig minden vágya ellenére sem lépett fel nála, különben bukták volna a 400 milliós vegasi szerződést.

“Percenként hívogattam Simon asszisztenseit, hogy küldjék az írásos engedélyt, de mostanra feladtam a reményt. Mivel csak szóbeli engedélyt kaptam, írásosat nem, letettem róla, hogy számíthatok az árnyékszínház csapatára. Elő kellett állnom egy B tervvel, hiszen egy élő műsorban nem lehet várni a csodára. Ezért további ígéretes produkciókat kerestünk. Fellép Gáspár Laci, Puskás Peti, Király Viktor, Pál Dénes és Edvin Marton is, érdemes lesz tehát nézni a különleges show-t” – mondta a Blikknek a szuperműsort last minute bukó férfi.

Már itt sokat bukott a várakozásokhoz képest, de ez még semmi, hiszen a szépségverseny döntője is botrányba fulladt, amikor a harmadik helyezett Kocsis Korinna közölte, hogy neki ugyan nem kell ez a harmadik hely. “Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft-vel kötött szerződésem” – áll Kocsis visszalépését bejelentő titokzatoskodó Facebook-üzenetében.

Sokkal egyértelműbben fogalmazott szintén Facebookon a szintén induló Vígh Diána: “A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek, és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott” – osztotta meg kendőzetlenül véleményét a nő.

Erről a szopóágról már tényleg nehéz mit mondani: lehet itt perrel fenyegetőzni , és persze meg is lehet azt nyerni, de a bundát sugdosó pletykákat még jó darabig nem fogja tudni lemosni senki a műsorról. Ez pedig sokkal ártalmasabb még annál is, hogy végül az Attraction nem a TV2-n mutatta meg az árnyékát.