Manapság szinte havonta szivárognak ki "véletlenül" híres, vagy kevésbé híres emberek szexvideói, aminek nem feltétlenül örülnek a hivatásos pornószínészek. A the Daily Beast őket kérdezte meg arról, hogy mit gondolnak a legújabb ilyen pornós celebről, Farrah Abrahamről, vagyis tinimamiról, aki James Deennel szexelt.

A The Daily Beast annak próbált utánajárni, hogy a pornószínészek, illetve a pornóiparban dolgozók mit gondolnak azokról a celebekről, akiknek “véletlenül” nyilvánosságra kerül a szexvideója. Ahogy írják: 1855-ben Walt Whitman, amerikai költő még úgy ünnepelte saját testének szépségét, hogy írt egy verset Ének magamról címen, 150 évvel később azonban a tinimami Farrah Abraham már úgy örvendezett a megműtött testének, hogy csinált egy szexvideót a pornós James Deennel.

Az elmúlt években már teljesen megszokottá és hétköznapivá vált, hogy a celebeknek szexvideói készülnek, még akkor is, ha ezek a celebek csak D-listás hírességek, és ezzel a 15 perccel próbálnak maguknak hírnevet szerezni. Így került be Farrah Abraham is abba a csoportba, ahol olyanok szerepelnek, mint Nadya Sulamen (Oktoanyu), Tonya Harding, vagy Pamela Anderson és Tommy Lee, akik nélkül gyakorlatilag nem is létezne ez a műfaj.

A házi szexvideó műfaját ugyanis ők ketten indították el, mikor az egykori Baywatch-sztár és Tommy Lee a nászútjukon úgy gondolták, jó ötlet levideózni azt, ahogy szexelnek. A videó később persze kétségkívül bejött, mint megélhetési forrás, az ellopott felvétel (ami ide kattintva megnézhető) ugyanis mindkettőjük karrierjét fellendítette, ráadásul a rockzenész egy pert is varrt a forgalmazó nyakába, és jókora kártérítést kapott. Anderson egyébként tíz évvel később ismét bepróbálkozott egy hasonló sztorival – a rossz nyelvek szerint ugyanis saját maga volt az, aki kiszivárogtatta a Brett Michaels-szel készült felvételeket, de ez a második dobása már anyagilag nem volt annyira kifizetődő.

Mára viszont már annyi hírességnek van szexvideója, hogy már nem is a közönség, hanem maguk a pornósok kezdték el leginkább kritizálni az ilyen felvételeket, illetve az azokon szereplő embereket. Miután az a hír keringett, hogy Farrah Abraham összesen másfél millió dollárt kaszált a James Deennel közös szexvideó után, egy pornós, Dana DeArmond a következőt írta ki Twitterre: "Huh! Lehet, hogy nekem is inkább híresnek kellett volna lennem amiatt, hogy egy idióta vagyok, majd így pornóznom” – utalt ezzel a pornós tinimamira és annak gázsijára.

De más szakmabelieknek is szúrta a szemét a pornós tinimami. Mikor Farrah Abraham is megjelent egy külföldi erotika kiállításon, Kristina Rose a Twitterre posztolt gúnyolódós képeket, amiken direkt úgy pózolt, hogy a háttérben mindenképpen látszódjon Abraham is.

“Az első ilyen celeb szexvideó Pamela Andersoné volt. Az még valahogy más volt, mint a maiak. Ők tényleg csak hírességek voltak, akik saját maguknak csináltak egy videót, ezért mikor kikerült, tényleg mindenkit érdekelt. A mai videók viszont már nem véletlenül kerülnek ki. Ez a műfaj ma már egy nagyon kitalált dolog, és ezeknek a vergődő karrierrel rendelkező celebeknek a PR-osuk javasolja, hogy csináljanak szexvideót” – mondta Jessica Drake pornós.

Drake egyébként annál a kiadónak dolgozik, aki kiadta Oktoanyu szexvideóját is, a forgatásokon pedig Drake mint tanácsadó is ott volt. Azt mondta, először nem volt túl lelkes emiatt, de elmondása szerint ez a videó legalább nem volt úgy feltüntetve, mintha véletlenül szivárgott volna ki. “Nem túl jó, hogy valaki karriert tud csinálni az életében megtett szörnyű döntésekből, például, hogy van vagy 14 gyereke, vagy hogy 16 évesen már szült” – mondta Drake. “Ezek az emberek ma már pornósztároknak vannak kikiáltva, még akkor sem, ha nem is forgatnak több ilyen videót. Persze valakinél ez működött, például Kim Kardashiannál, de nem mindenkinek jön ez össze" – tette hozzá.

Egy másik pornós, Kayden Kross a következőképpen vélekedik a celebek szexvideóiról: "Elképesztő, hogy bármikor, amikor egy celeb véletlenül kiszivárogtatja a szevideóját, akkor a média nem repül rá arra, hogy ez mekkora hazugság. A legócskább és legbutább dolog az egészben pedig az, hogy ezek a celebek úgy csinálnak, mintha nem lennének pornósztárok. Pedig ha csinálsz egy videót James Deennel, méghozzá szándékosan – mint ahogy azt én is tettem már – na akkor azt hiszem, hogy mindketten ugyanazt a szakmát űzzük" – mondta Kross, aki hozzátette, hogy az újabb celeb szexvideókon már látszik az is, hogy meg vannak rendezve, hisz a való életben senki nem viselkedik úgy az ágyban, mint ahogy ezeken a videókon látható.

A cikk szerint a pornósok többsége persze elfogadja, hogy a celebek szexvideói ma már állandó műfajként szerepelnek a pornóiparban, hiszen Joanna Angel pornósztár is megmondta: “Az emberek mindig szeretik meztelenül látni azokat, akiknek alapjáraton nem kéne levetkőzniük.”