A celebségéről, illetve leginkább neve miatt híres Paris Hiltonról az elmúlt időszakban viszonylag keveset hallani. Legutóbb Cannes-ban mutatta meg magát, azelőtt pedig azzal került be a hírekbe, hogy már csak évente egyszer csapja csak szét magát, akkor is a születésnapján. Ez csak annyiból lehet szomorú hír, hogy emiatt már nem mutatkozik olyan ruhákban, amiket a legócskább diszkóba lányok is megirigyelnének.

Paris Hilton annyira eltűnt mostanában, hogy ideje nosztalgiázni kicsit, ezért előtúrtuk a Hilton család legidősebb, semmitevő gyermekének legdurvább öltözékeit. A zömében 2000-es évek elején készült képek nézegetésekor jutott eszünkbe, hogy a celebnő viszonylag sokáig kavart a Backstreet Boysból ismert Nick Carterrel, de láthattuk őt más férfiak karjaiban is. Edward Furlong-nál még talán az a kép is megdöbbentőbb, amin Hilton a SUM 41 azóta rettenetesen lezüllött énekesének fülébe duruzsol valamit.

Galériánkban leginkább a 2000-es évek elejéről láthat fotókat Paris Hilton elképesztően színes, ízléstelen, hivalkodóan csillogó és össze nem illő ruháiról, mostanában ugyanis egész kulturáltan tud megjelenni a celebnő, akinek nemrég nagyon "megnőtt" a melle. Cannes-ban már nem csak önmagához képest öltözött fel jól Hilton, hanem a többi megjelent emberhez képest is. Utóbbi nem várt fordulat ahhoz képest, hogy tíz évvel ezelőtt még előszeretettel öltözködött közönségesebbnél közönségesebb ruhákba, amiket még a legolcsóbb diszkóba járó lányok is megirigyeltek.