A hét lúzere VV Éva, aki Athénban is balhéba keveredett

2013.07.08. 18:10
A Való világ 4 révén ismertté vált Baukó Éva kis segítséggel ugyan, de kijutott a Miss Tourism Planet athéni világdöntőjére, ahol aztán nem versenyző, hanem a főguru asszisztense lett. A férfi VV Éva szerint prostitúcióra akarta rávenni, de ő ebből nem kért, ezért kiverte a balhét. Még szerencse, hogy jó útra tért, és mindezt józanul intézte. Jahogy mégsem.

A Való világ 4 törtetője, Baukó Éva a reality óta n+1-szer megígérte, hogy ő most már aztán tényleg jó útra tér, mert hát nincs semmi értelme a sok balhénak – és akadt, hogy úgy érezte, és le is nyilatkozta: sínen van az élete. Aztán persze csak hetek kellettek ahhoz, hogy újabb hír érkezzen arról: megverték, ezért kórházba került. Közben a szórakozóhelyekkel is hadilábon állt, ugyanis már több olyan hely is van, ahová nem engedik be. Nade ekkor jött a fordulat, amire senki sem számított, vagyis hogy VV Éva a kerítéssel gyanúsított szépségverseny-szervező, Répás Lajos közreműködése képviselheti Budapestet a Miss Tourism Planet görögországi világdöntőjén, Miss Budapestként. Ettől még nem válna automatikusan a hét lúzerévé, de végül csak sikerült megszereznie a címet.

vveva

Ingyen utazott Athénba

VV Éva rózsaszín meséje ingyen repülőúttal, rákokkal és luxuslimuzinokkal, bulikkal kezdődött, sorra töltötte fel a vidámkodó és csöcsös fotókat a Facebookra az athéni kiruccanásról, és közben kiderült, mégsem indul(hat) a versenyen, helyette a verseny főgurujának asszisztense lett. Aztán jött a balhé. Történt ugyanis, hogy VV Évát kidobták a hotelből, ahol megszállt, mivel nem tartotta be a szálloda szabályzatát. A Borsnak egy angolul beszélő biztonsági őr mondta azt is, hogy a Való világ 4 balhésa állítólag egész nap vodkázott. A Miss Bikini cím győztese ennél részetesebben számolt be a történtekről a lapnak.

"Miután megnyertem a Miss Bikini címet, előtört Évából a féltékenység. Azt mondogatta, éjszaka megöl. Majd a szerb lányt akarta megverni. A fodrászra is rátámadt, mert nem tetszett a haj, amit csinált neki. Éjszaka engem a saját szobámból kimenekítettek, hogy ne találjon meg, ő meg fel-alá járkált részegen a folyosókon, ordibálta a nevemet. Néhány szobába bejutott, a lányok sírtak. Borzasztó volt, és félelmetes" – magyarázta a nő a Borsnak . VV Évára végül ráhívták a rendőrséget, és kitették a szállodából.

VV Éva megmondja

Az egyre lejjebb csúszó realityceleb aztán persze ezt is megmagyarázta egy jó erős váddal. VV Éva nem kevesebbet állított, mint hogy a verseny főszervezője, George Kou­toulias prostitúcióra akarta rávenni. Nade nemcsak ő, hanem még a fodrász is. "Elismerem, hogy balhéztam. A fodrásznál azért, mert azt mondták, ha nem megyek fel egy szállodába, ahol vár valami férfi, akkor nem csinálják meg a hajam. Én meg nemet mondtam a találkozásra. Ezt követően ittam, és lettem számkivetett. Azóta újabb három lány érkezett a versenyre, és ez is csak azt bizonyítja, fura itt minden" – így magyarázta a történteket VV Éva a Borsnak, Facebookon pedig azt írta, a hotelből és a versenyből is azért rúgta ki a főszervező, mert nem ment bele a kurválkodásba.

Bár biztosan Répás Lajos is hallott már ilyesmiről, VV Éva vádaskodását rosszul viselte, mert hát neki azt mondta Baukó, már megváltozott. Ő meg elhitte. VV Éva csütörtökön ért haza Magyarországra, ekkor tovább részletezte a Blikknek a történteket. "Addig mindössze annyi volt a dolgom, hogy a szépségversenyen induló lányokkal mindennap bulizni jártam, vacsoráztunk, fotózkodtunk, de megtörtént a baj. Nem telt el úgy nap, hogy ne mondta volna George, a főszervező, hogy pénzért feküdjek le vele, vagy valaki mással. De mindig ellenálltam neki. 200 eurót ajánlott, én viszont mondtam neki, hogy még kétezerért sem. Aztán megelégeltem, egyszerre káromkodtam magyarul és angolul, ordítva jeleztem neki, hogy megyek a konzulátusra. Akkor, bár szerencsére nem ütött meg, de rám emelte a kezét az az öregember. Emiatt lettem elszeparálva egy külön szállodában Athénba" – fogalmazott VV Éva.

Évekkel ezelőtti fotókat küldött

A férfi állítólag a repülőjegyet akarta ledolgoztatni a balhés valóságshow-szereplővel, aki viszont inkább elment sírni az egyik versenyzőlánynak, így szerzett 20 eurót, majd a főszervezőtől még százat – nem tudni, hogyan. George Kou­toulias tagadta a vádakat, és a Borsnak azt mondta: VV Éva azért nem került be végül döntősök közé, mert az elküldött évekkel ezelőtti képek alapján igen, személyesen azonban nem ütötte meg a szintet. "Ha felajánlom neki azt a kétszáz eurót, amivel gyanúsít, akkor elfogadja, és még most is itt lenne. De nem tettem ilyet. Viszont azt említette Éva – aki mellesleg megivott három-négy vodkát, attól őrjöngött, közben pedig még valami pirulát is bevett –, hogy adtam neki pénzt a hazaútra? Nagyon remélem" – mondta még a férfi a Blikknek. Hát így lett VV Éva a hét lúzere.