Tönkrement a volt megasztáros kapcsolata vőlegényével, de Nkuya Sonia nem tud hazajutni Londonból kislányával, mert a Bors információi szerint a férfi nem hajlandó odaadni gyerekük útlevelét. Más információk szerint azonban a férfi felajánlotta, hogy átadja az útlevelet, de Nkuya ettől elzárkózott. Annyi biztos csak, hogy Nkuya Sonia Londonban van a lányával, és szeretne hazajutni.

A volt megasztáros szűk két évvel ezelőtt költözött Londonba hangtechnikus vőlegényével, akitől 2012 februárjában megszületett lánya, Annabella Aphrodité, így hát úgy tűnt, minden rózsaszín, boldogság van, rendben vannak. Egészen mostanáig. A Bors ugyanis kedden azt írta, a 23 éves Nkuya Sonia és a férfi kapcsolata tönkrement, a volt megasztáros jelenleg egy ismerősénél húzza meg magát Londonban kislányával, és szeretne hazajutni a gyerekkel. Ez azonban nem olyan egyszerű, mert pénze sincs, és a gyerek útlevele sincs nála. Jól értesült ismerősök szerint ez utóbbinak az az oka, hogy a másfél éves kislány apja elvette az útlevelet, mondván ő nem engedi el a gyereket Magyarországra.

Átadja vagy nem adja?

A Velvet információi szerint azonban Nkuya Sonia vőlegénye felajánlotta, hogy átadja a gyerek útlevelét, sőt, ha kell, hivatalos szervek jelenlétében teszi meg mindezt, ám a volt megasztáros énekesnő állítólag elzárkózott ettől. A Bors azt írja, Nkuya a brit nagykövetséghez fordult segítségért, ők ugyanis tudják pótolni a gyerek iratait. Az énekesnő ügyvédje, Horváth B. Gábor szerint a procedúra biztosan eltart még egy-két hétig. Horváth kérdésünkre elmondta, ő nem tud arról, hogy ügyfele vőlegénye felajánlotta volna, hogy visszaadja az útlevelet, sőt.

Arról is tájékoztatott, hogy ügyvédi felszólítással nem próbálkoztak a férfinál. "Azért nem próbálkoztunk az ügyvédi felszólítással, mert nehézkes lett volna innen Magyarországról Londonba kézbesíteni, pláne úgy, hogy ugye nem is tudjuk a hivatalos címét. Ez elég jelentős akadály lett volna így, ezért ezt a megoldást választottuk" – mondta kérdésünkre az ügyvéd, majd hozzátette: Nkuyáék története még nagyon friss, őt is csak a hétvégén keresték meg.

Megbízható forrásból származó információink szerint a férfit még semmiféle hivatalos személy nem kereste meg, és úgy tudjuk, sértettként éli meg a történteket, amit ő is törvényes keretek közé kíván terelni. Nkuya Sonia ügyvédje a Borsnak egyelőre nem részletezte, hogy mi történt a magát dominánsjellemnek tartó, bevállalós énekesnő és vőlegénye között, de azt elmonda a lapnak, hogy amint Nkuya hazatér, elindtíják a gyermek-elhelyezési eljárást.