Az idei fellépőcuccai pont olyanok, mintha Beyoncé kirúgott jelmeztervezője alkotta volna mindet. Nincs sok, de látványosak, úgyhogy megmutatjuk mindet a galériánkban.

Jennifer Lopez csütörtökön fellépett a Premios Juventud 2013 nevű eseményen, Miamiban, ami – mint a Daily Mail írja – a spanyol ajkúak celebes-díjátadós-koncertes rendezvénye. Ezúttal is egy rettentő, ráadásul már megint elég szajhás fellépőruhát választott, és hogy miért elégedetlenkedünk vele mesmeg, azt kollégánk már tökéletesen összefoglalta a Chime For Change nőjogi rendezvény után.

Kénytelenek voltunk tehát előszedni az énekesnő idei összes fellépőruháját, hogy rájöjjünk: miért vesz fel közönséges, viszont legalább jó rusnya cuccokat a koncertjeire. Fájdalom, nem jutottunk megfejtésre, de megmutatjuk mindet. Következtetésünk csak ennyi: olyan, mintha minden kosztümöt megvett volna, ami Beyoncénak nem kellett. Nézze meg!

A Premios Juventudra egyébként Lopez elvitte 26 éves fiúját, Casper Smartot, de ott volt az énekesnő exférje, Marc Anthony is. Az énekes magával vitte nőjét is, Chloe Greent, aki feleannyi idős, mint exneje, és biztos nagyon izgalmas lett volna ez a négyes randi, de sajnos nem jött létre.