Lehet arról vitatkozni, hogy a popkarrierhez ribancosan kell-e öltözni, de az tény, hogy rengeteg meghatározó énekesnő koncertezett és koncertezik kurvásan. Összegyűjtöttük minden idők legléhább szettjeit, például Britney Spearstől, Jennifer Lopeztől és Taylor Momsentől. Megagalériák!

Britney Spears

Britney Spears főleg a Circus turnéján mutatkozott fűzősen. Egyébként szereti a neccharisnyát, a szerepjáték-jelelgű rendőrnős szettet, a furcsa bikinit, és a celebkedvenc gyöngyös pucérruhát is, amelyet például Tolvai Renátán is megcsodálhattunk már. Csodálja őt közelebbről a galériában!

Taylor Momsen

Taylor Momsen a Pretty Reckless nevű zenekarával szokott turnézgatni, ilyenkor szinte mindig combfixes, gótkurvás szettekben lép fel (és szigszalagos mellbimbót villant). Galériánkban láthatja szatén-és lakkfűzőben is, combközépig érő csizmával, és egyszer, fájdalom, kilógó zsinórral is.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez eleinte hozta a hiphopos bőgatya-toppal vonalat a fellépésein, majd átváltott shortokra, mint például az alábbi képen. Az utóbbi időben viszont szinte csak gyöngyökkel és kristályokkal ékesített, testszínű ruhában pucsít a koncertjein, ezt is láthatja, ha beljebb kerül.

Madonna

Ha van a ribancosan fellépő énekesnőknek ősanyja, az Madonna, aki már akkor is fűzőkben rohangált, vagy mutatott melltartót a színpadon, amikor olvasóink egy része még meg sem született. Galériánkban megtekintheti a fiatal, barna Madonnát vetkőzés, illetve a korosodó Madonnát fenékmutogatás közben. Reméljük, sosem áll le, még ha rá is szólnak.

Christina Aguilera

Christina Aguilera is nagy utat tett meg a Mickey Mouse Clubos cukiszösziségtől a barna démonon át, a szakadt szőke ribancig, már ami a színpadi megjelenését illeti. Egyik legemlékezetesebb viselete az igen, ott a puncim nadrág, amelyet sok egyéb kosztümmel együtt alant megtekinthet.

Pink

Pink még éppen határeset: aktuális turnéján elég sokat mutat magából, de amúgy ritkán kurvás, inkább a laza, vagány figurát szokta hozni. Mi most a frissebb képekből szemezgetünk, hátha ön pont ezt fogja túlfűtötten erotikusnak találni.

Rihanna

Érdekes adat: Rihanna például 2006 óta öltözik direkt erotikusan a színpadon, ami nem tudjuk, hogy minek köszönhető, de bizonyára sokaknak örömteli. Apró adalék, hogy az évek során az énekesnő már annyira sokszor, és nagy terjedelemben mutogatta a testét, hogy az egykori kurvás fellépőruhái már kimondottan szolidnak tűnnek ahhoz képest, amiben általában flangál.

Lady Gaga

Lady Gaga változó súllyal is bátor: legyen akárhány kiló,szívesen mutogatja a testét, civilben is, hát még a koncertjein. Érdekességképpen elhelyeztünk az alábbi galériában egy olyan fotót is, amelyen egy koncertbeharangozó sajtóeseményen pózol a fotósoknak, közel sem szemérmes szettben.

+1: Katy Perry

Katy Perry, csakúgy,  mint Pink, határeset: az énekesnő inkább pin-uposra veszi a színpadi szettjeit, illetve néha úgy néz ki, mintha egy cukrásztermék lenne. Szerencsére így is sikerült három merész fellépőruhát találnunk tőle, ami valószínűleg a hatalmas melleinek köszönhető.

Kit sunázna főleg?

És ha már idáig eljutott, akkor ön valószínűleg (na jó, reményeink szerint) megnézte mind a nyolcvanöt képet, amelyet a kihívó színpadi megjelenésű énekesnőkről válogattunk össze, tehét pontosan tudja, melyik popelőadó hogyan szokta hergelni a közönségét.

Ezek után természetesen nincs más dolga, mint a bal oldalon található szavazóboxban leadni voksát arra a nőre, akit a legtetszetősebbnek talál. Figyelem, itt most egyáltalán nem azt kérdezzük, hogy melyikük lemezét hallgatja legszívesebben, vagy hogy kinek a koncertjére váltana jegyet: kizárólag az az izgi, hogy melyikük dögössége ragadja magával főleg. Persze ha valahol rejteget egy náluk is kurvásabban koncertező popénekesnőt, okvetlenül írjon nekünk, és mutassa be az illetőt! Egyéb esetben kattintson.