A Beverly Hills 90210 a 90-es évek legnépszerűbb tinifilmsorozata volt, ami mai szemmel talán már a Dawson és a haveroknál is bárgyúbbnak tűnik. Persze akkoriban még menő volt, főleg itthon, mert más sorozat nagyon nem volt, és még a végtelen sok R.E.M. számot is el lehetett viselni benne. A sorozat tíz évadig bírta és kapott egy spin-offot is, a 90210-et, amit érthetetlen módon még mindig nem kaszáltak el, bár nem biztos, hogy azért, mert a régi szereplők is feltűnnek benne. A szereplők közül szinte senki nem futott be, aki viszont mégis, az is inkább csak a magánéletében ért el sikereket, például Brian Austin Green, aki feleségül vette Hollywood egyik legbutább nőjét.

Jason Priestley - Brandon Walsh

Jason Priestley játszotta a sorozat megbízható, okos és elképesztően helyesnek beállított jófiúját, Bradon Walsht aki mindig mindenkit kihúzott a bajból és megmondta a tutit. Priestley egyébként 44 éves lesz augusztusban, rettenetesen megöregedett és a Beverly Hills 90210 óta szinte egyetlen említésre méltó szerepe sem volt attól függetlenül, hogy a mai napig foglalkoztatott színész.

Shannen Doherty - Brenda Walsh

Brandon Walsh ikertestvérét, Brenda Walsht alakította a sorozatban Shannen Doherty, aki a többiekkel ellentétben képs volt kimászni a sorozatban beskatulyázott szerepéből, hogy aztán egy másik sorozattal azonosítsák folyton, méghozzá a Bűbájos boszorkákkal. Doherty azóta még próbálkozott pár visszatéréssel olyan csodás nevű sorozatokban, mint a Tiszta Hawaii, illetve megmutatta magát az "öreg" Brenda Walsh-ként a 90210-ben is, ami a Beverly Hilly 90210 béna "folytatása".

Luke Perry - Dylan McKay

Ő volt a sorozat csábító rosszfiúja, aki Kelly Taylort és Brenda Walsht is levarrta, a kislányok pedig arról ábrándoztak, hogy egyszer Dylan McKay Porschéjában, vagy motorján száguldozhatnak. Luke Perry 24 évesen alakított tizenéves gimnazistát a sorozatban, aki folyamatosan szenvedett amiatt, mert apja börtönben volt, majd később azon szenvedett, hogy apját megölték, miután kijött a börtönből. Az viszont soha nem derült ki, hogy honnan volt pénze Porschéra, motorra, meg saját házra, ahol egyedül élt. Luke Perry egyébként megmaradt  Dylan McKay-nek, ugyanis bár rengeteg filmben és sorozatban játszott azóta, de egyik sem hozott neki igazi áttörést.

Jennie Garth - Kelly Taylor

Jennie Garth játszotta a sorozat jónőjét, a nagyon szőke, nagyon Los Angeles-i lányt, Kelly Taylort, aki a tíz évad alatt gyönyörű jellemfejlődésen ment keresztül – legalábbis ezt akarták mutatni a sorozat alkotói. Kelly Taylor nyafka gimisként kezdte, egy gyógyszerfüggő anyával, apa nélkül, volt amnéziás, kokainfüggő, és örlődött egy sort Brandon és Dylan közt. Jennie Garth később feltűnt a 90210-ben is, de azon kívül leginkább csak B-kategóriás tévéfilmekben kapott szerepeket.

Ian Ziering - Steve Sanders

Ian Ziering alakította a gazdag, népszerű és butácska szépfiút, Steve Sanderst, aki piros Corvette-tel csajozott, majd miután összebarátkozott Brandon Walsh-sal, hirtelen normális lett, sok szerepe pedig nem volt azon túl, hogy eleinte kavart Kellyvel, meg csalt pár iskolai teszten. Ian Ziering az életben is hasonló karriert futott be, ugyanis pénze van, nője van, de mindenki leszarja, ezért most épp Vegas-ban chipenndale-kedik, illetve nemrég jött ki egy Zs-kategóriás filmje, a Sharknado, amiben Tara Reid oldalán játszik.

Tori Spelling - Donna Martin

Tori Spelling volt az, aki valószínűleg csak apja miatt kapta meg Donna Martin, az örök szűzlány szerepét a sorozatban, és akit végül csak sikerült megfektetnie David Silvernek. Tori Spelling az a színésző, akiről nehéz jó fotót készíteni, és aki még a Zs-kategóriás filmeknél is csak gagyibb filmekben kapott szerepeket a Beverly Hills 90210 óta. És bár a karrierje nem jött be nagyon, magánélete annál jobban alakult, ugyanis már négy gyereke van.

Brian Austin Green - David Silver

Brian Austin Green az idióta kisfiú karakterét kapta a sorozatban, aki borzasztóan menő akart lenni. Ő alakíthatta David Silvert, aki pár év alatt hirtelen brutálisan férfias állkapcsot növesztett, és aki hosszú évek kitartó munkájának köszönhetően végre elvette Donna Martin szüzességét, mikor már az egyetemet is befejezték. Brian Austin Green szintén nem lett nagy színész, egyetlen említésre méltó szerepe a sorozat óta a Született feleségekben volt, amikor fél évadon keresztül játszhatta Marcia Cross pasiját. De legalább a magánéletében jól teljesített, mert sikerült feleségül vennie Megan Foxot.

Gabrielle Carteris - Andrea Zuckerman

Gabrielle Carteris játszotta a csúnyácska és szemüveges Andrea Zuckermant, aki rettenetesen okos volt és agresszívan nyomult több évadon keresztül a sorozat jófiújára, Brandon Walshra. Karaktere unalmas volt, és leginkább csak azon tudott keseregni, hogy minden vágya bejutni a Yale-re. Gabrielle Carteris az életben is annyira unalmas lehet, mint karaktere volt a sorozatban, mivel azóta se játszott semmi igazán említésre méltó alkotásban, de legalább tisztességesen megöregedett.

Végül pedig nézze meg ezt, ha hiányzik a sorozat: