Gondolta volna, hogy vannak celebek, akik valaha is az utcán éltek? Jennifer Lopez nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy egy darabig hajléktalan volt, de nem ő az egyetlen híresség, akinek nem volt hol aludnia. Volt idő, mikor Jim Carrey, Carmen Electra, sőt Halle Berry is hajléktalan volt.

Mivel nemrég kiderült, hogy Jennifer Lopez egy ideig hajléktalan volt, a CNN összeszedett még pár olyan hírességet, aki szintén csövezett egy ideig, mielőtt celebbé vált. Lopez egyébként 18 évesen lett hajléktalan, miután elköltözött édesanyjától, és nem volt hova mennie, ezért az éjszakákat egy táncstúdióban, egy kempingágyon töltötte. Nem Lopez az egyetlen híresség, akinek nem volt hol laknia, így az alábbiakban még hat olyan celebről olvashat, akik bizonyos ideig buszban, vagy várótermekben csöveztek.

Jim Carrey

A Yahoo-n olvasható életrajza szerint a színész családja egy ideig annyira nehéz helyzetben volt, hogy Jim Carrey fiatalkorában kénytelenek voltak az idősebb nővérének kocsifelhajtóján egy Volkswagen kisbuszban, vagy sátorban aludni.

Halle Berry

Még Halle Berry is csövezett egy darabig, ha hihetünk annak a 2007-es interjúnak, amiben azt állította, hogy 21 éves korában, mikor Chicagóba költözött, egy ideig hajléktalan volt. A részletekre már nem tért ki, így nem tudni, hogy az éjszakákat az utcán töltötte-e az azóta már Oscar-díjas színésznő.

Kurt Cobain

Cobainről talán nem nehéz elképzelni, hogy egy darabig egy híd alatt csövezett a Washington állambeli Aberdeenben, illetve ha nem ott volt éppen, akkor kórházi várótermekben aludt. Feltehetően a Nirvana Something in the Way című számát ez a korszak ihlette.

Jim Morrison

Ha azon nem lepődött meg, hogy Kurt Cobain hajléktalan volt, akkor azon sem fog nagyon kiborulni, hogy Jim Morrison, a The Doors énekese egy ideig a Los Angeles-i Venice Beach-en aludt éjszakánként.

Carmen Electra

Az viszont remélhetőleg újdonság lesz önnek is, hogy Carmen Electra húsz éves kora körül Hollywood utcáin, jobban mondva parkjaiban csövezett. Igaz, nálunk valószínűleg egyetlen hajléktalan sem a következőképpen fekszik a parkokban: "Emlékszem, hogy egy parkban ültem egy padon, és sírtam. Mindössze egy bicska, egy csipogó és némi apró volt a zsebemben, illetve egy nagyon szép magassarkú volt rajtam. Versace magassarkú, mert időközben azért lett pár elképesztő szép ruhám. Ja, és nagy hajam volt természetesen, meg műszempillám, és nálam volt a kis sminkestáskám is. Emlékszem, hogy ültem, sírtam és az autókat néztem, miközben arra gondoltam, hogy bármit megtennék azért, hogy kilábaljak innen" – mondta a glammodell, aki állítása szerint évekig volt hajléktalan.

Lil Kim

Lil Kim, a 90-es évek ismert rappernője a többiekhez képest korábban, már tinédzserkorában hajléktalan volt, mivel apja kitette őt a családi házból. Lil Kim egyébként ekkor ismerte meg későbbi mentorát, Christopher George Latore Wallace-t, ismertebb nevén a The Notorious B.I.G.-t, akit 1997-ben lőttek le.