Ha rajong Kate Upton pattogó melleiért, de bánkódik, amiért a modell nem mutogatja azokat úton útfélen, akkor Danielle Sharp lesz az ön embere. Ugyanazokkal az adottságokkal rendelkezik, mint Upton, viszont ő a vetkőzésből él, és még hasonlít is rá egy kicsit.

A pattogó melleiről elhíresült Kate Uptonban egy csomó dolog van, amiért rajongani érdemes, de van egy iszonyú idegesítő, de teljességgel érhető szokása. Rendszeresen csinál úgy, mintha teljesen levetkőzne, de igazából sosem mutatja meg a melleit.

Persze, egyszer nem volt elég óvatos, de legyünk telhetetlenek, ez gyakorlatilag semmi ahhoz képest, hogy mennyire lebegtette a dolgot.

Akiket szintén zavar Upton ezen szokása, ajánljuk Danielle Sharp modellt, aki szinte ugyanolyan, mint Kate Upton, azzal a különbséggel, hogy ő abból él, hogy pucérkodik.

Ugyanúgy 1992-ben született, mint Upton, kicsit alacsonyabb nála, viszont a teste arányai szinte megegyeznek Uptonéval, és még az arcuk is hasonlít, vagyis hogy pontosabban fogalmazzunk, egészen hasonlóra szokták őket retusálni.

A híres modellel ellentétben, ő nem fiatalon kezdett modellkedni, hogy aztán beérjen, hanem két évvel ezelőtt a klasszikus, fiatal voltam, kellett a pénz érvet bevetve egyből beállt vetkőzős modellnek. “Tavaly nyáron nem volt melóm, pénzre volt szükségem. Mindig is nagyok voltak a melleim, úgyhogy arra gondoltam, “bassza meg, ha ez kisegít a gödörből, akkor megcsinálom”” - mondta egy korábbi interjúban arról, miért kezdett modellkedni.

Aztán gyorsan a modern férfimagazinok egyik sztárja lett. A Loaded-Nuts-Front szentháromságból először a Loadedban jelentek meg a fotói 2011 nyarán, miután megválasztották a legszexibb brit diáknak. Akkoriban még szőke volt, de az adottságai mit sem változtak.

Ezután meglepően sokszor szerepelt a Nuts és a Front magazinokban is, mindkét újságban megválasztották legszexibb valamiknek. A gyorsan felfele ívelő pályáján pedig sokat dobott, hogy a Sun legendás harmadik oldalára is beválogatták, így egy ország ismerte meg. Akinek nincs kedve keresgélnie a magazinok archívumaiban, nyugodtan túrja át Sharp Twitterét, a pucér fotói egy részét ide is feltölti.

Sharp viszont nem akar beleöregedni a vetkőző modell szerepébe, ezért állítólag megbízott egy Los Angeles-i ügynökséget, hogy szerezzenek neki filmszerepeket. Egyelőre nem tudni arról, hogy bármilyen filmbe beválogatták-e, de eddigi karrierjéből kiindulva lehet sejteni, hogy milyen jellegű szerep várhat majd rá.