A Pinterest olyan, mint az összes többi közösségi oldal, csak itt az a lényeg, hogy cicák és meztelen nők helyett olyan dolgokat kell posztolni, amit a jellemzően nőkből álló felhasználói közösség szépnek tart. Jellemzően bútorokat, ételeket posztolnak a felhasználók, akik között akad egy pár híres ember is, így kiderül az is, hogy mire bukik a celeb.

Azt a külső fotókból tudjuk, hogy a hírességek milyen palotákban szeretnek lakni, ezekről rendszeresen meg is szoktunk emlékezni. Az viszont talán még érdekesebb, hogy ezeket a hatalmas hodályokat hogyan rendezik be a nemzetközi hírességek.

Mivel belső fotókat viszonylag ritkán látni a házakról, erről csak sejtéseink vannak, de például a Pinterestnek köszönhetően nagyjából kirajzolódik, hogy melyik híresség milyen stílusra bukik, és abból valószínűsíthető, hogy a házát is ilyen stílusban rendezte be. A Pinterest lényege, hogy a közösségi oldal tagjai különféle lakberendezési tárgyakról, ételekről, ruhákról készült fotókat osztanak meg egymással, olyan mint egy hatalmas katalógus, amiben a legdrágább designerbútoroktól kezdve az otthoni barkácsolással is előállítható jópofa cuccokig minden megtalálható.

Egy csomó híresség használja a Pinterestet, így az alapján, hogy mit lájkolnak az oldalon nagyjából be lehet lőni, hogy kinek mi a kedvenc stílusa. Az tuti, hogy a minimál és a mediterrán nagyon megy a hírességek között is, de nézzük kicsit részletesebben!

Vanessa Hudgens

A fiatal énekesnő-színésznő leginkább az úgynevezett romantikus stílusba sorolható cuccokat kedveli. A romantikuson belül is inkább a vintage stílusú dolgokat kedveli, meg az ötletes átalakításokat, mint például az itt is látható, bőröndből készült széket.

Alicia Silverstone

A színésznő ízlését elég nehéz belőni, egyszerre kedveli a viszonylag minimál, a funkciót előtérbe helyező darabokat, ahogy a rusztikus, mediterrán vonalba tartozó elrendezéseket is. Talán erre az utóbbi stílusra dobott szét több lájkot. Különösen szereti a természetes anyagokból készült borításokat is.

Katherine Heigl

Ha Hudgensre azt írtuk, hogy kedveli a romantikus, nagyon csajos dolgokat, akkor ez a nála jóval idősebb Katherine Heiglre hatványozottan igaz. Van itt minden az ósdi gereblyét nyaklánctartóként való felhasználástól kezdve a baldachinos ágyig. A növényeket és a gyertákat, mécseseket nagyon szeretheti, mert különösen sok vázát, gyertya- és mécsestartót posztol.

Jessica Alba

A színésznő nagyon kedveli a modern, letisztult stílust, de nem a sok fémmel és betonnal dolgozó vonalat, hanem a kicsit természetesebb, szépen csiszolt fából összeállított dolgokat. De még ezeknél is jobban szereti a nagy ablakokat. Ha épületet posztol, az jellemzően sok ablakból áll némi fallal, különösen szereti a távol-keleti, azon belül is a japán stílusú házakat, pagodákat.

Diane Keaton

Diane Keaton maga a letisztultság, legalábbis a Pinteresten lájkolt képek alapján. Azokban a belső terekben, amiket kedvel, még csak bútorok is alig akadnak, imádja a nagy, üres belső tereket. Azt nem lehet eldönteni, hogy a modern vagy a klasszikus vonal áll-e hozzá közelebb, ugyanúgy posztol kastélybelsőre emlékeztető képeket, mint öntött padlós modernista hodályokat.

Oprah Winfrey

A világ leghíresebb műsorvezetőnője is a romantikus, mediterrán stílus híve. Különösen szerethet ülni és feküdni, mert minden képén van legalább egy kanapé vagy fotel. Nem szereti az üres szobákat, az otthonosan túlzsúfolt belsőkre bukik.

Ellen DeGeneres

A világ talán második leghíresebb műsorvezetőnője nagyon szereti az kis apró vackokat, meg a párnákat. Ennek megfelelően nem annyira a letisztult, mint inkább a rusztikus, mediterrán vonal ál hozzá közel. A apró porfogóknál is jobban kedveli az ötletes rendszerezési megoldásokat, mint például a karabínerre felfűzött hajgumikat.