Katherine Webb lesz a Carl's Jr. hamburgerek új arca, a modell karrierje pedig ezzel az egyetlen reklámmal nagyon beindulhat, ugyanis előtte olyanok szerepeltek a márka reklámjaiban, mint Kim Kardashian, Paris Hilton, vagy Kate Upton. Az alábbiakban megnézheti az márka eddigi összes olyan reklámját, amiben celebnők illegetik magukat, és pontozással döntheti el, hogy ki volt a legjobb hamburgeres nő.

1. Katherine Webb

Katherine Webb lesz a Carl's Jr. hamburgerek új arca, ezért természetesen már egy reklámot is forgattak vele, aminek egyelőre csak a werkfilmjét nézheti meg, a kész videóra pedig valószínűleg sokat kell még várni. Webb egy 24 éves amerikai modell, aki 2012-ben Miss Alabama volt, és egyébként A. J. McCarron amerikaifocista csaja, aki leginkább arról ismert, hogy McCarron egyik meccsének közvetítésekor hosszan mutatta őt a kamera a közönségben, merthogy milyen szép.

2. Heidi Klum

Az idei reklámarc egyelőre Heidi Klum, aki Mrs. Robinsonként próbál elcsábítani egy fiúcskát egy hatalmas bourbon-ös hamburgerrel a kezében. Ön rámozdulna a hamburgerre? És Heidi Klumra?

3. Jenny McCarthy

Idén egy másik arca is volt a márkának, aki mondjuk nem hamburgert népszerűsített, hanem salátát, de mivel Jenny MacCarthyról van szó, így muszáj betennünk a válogatásba. McCarthy először szexin próbál falatozni a vörösáfonyás diós almás salátából, amdj nem bíro tovább magával, és állat módjára befalja az egészet. Ha ön erre mozdul, adjon tíz pontot!

4. Kate Upton

Kate Upton volt a tavalyi, vagyis a 2012-es reklámarc, a modell pedig egy jalapeno-s hamburgert tömött magába egy autósmoziban, miközben öntudatlanul vonaglott egy autó hátsó ülésén. Ha ön szerint ez volt a legszexibb, adja Uptonnak a legtöbb pontot.

5. Kim Kardashian

McCarthyhoz hasonlóan Kim Kardashian kezébe sem hamburgert adtak, hanem egy tál salátát, amit a celebnő először az ágyon hemperegve eszik, majd mivel rácsöppen egy kis öntet, kénytelen bemászni egy habfürdőbe, hogy ott folytassa a falatozást. Bejött? Szavazzon!

6. Audrina Patridge

Az MTV fél-realityjéből, a The Hillsből ismert Audrina Patridge pár éve volt a hamburgeres márka arca, ezért egy arany bikiniben fetrengett a strandon, ahol egy kicsit sem szexin zabált egy teriyakis hamburgert, néha a hasáról. Ha önnek mégis bejött, szavazzon!

7. Paris Hilton

És akkor el is érkeztünk a legismertebb szexiskedő hamburgerreklámhoz, amiben Paris Hilton annyira megéhezik a bikinis autómosásban, hogy muszáj beleharapnia egy hamburgerbe, ami akkora, mint a feje. Ha ez tetszett a legjobban, szavazzon erre!