A szerelmespárok szeretik összehangolni külsejüket, és ez a celebek közt is így van, akik viszont néha hajlamosak túlzásba esni. Tavaly már volt egy válogatásunk az összeöltöző celebpárokról, amiben Jolie és Brad Pitt is szerepelt, utóbbiról pedig kiderült, hogy nem csak mostani nőjével szereti összehangolni ruhatárát.

Brad Pitt háromszor

A színész látszólag annyira szerelmes volt az összes eddigi nőjébe, hogy mindegyikükkel próbált összeöltözni, és sajnos rossz hírünk van, nem mostani párjával, Angelina Jolieval sikerült a legjobban a külső összehangolása. Ha a fenti galériára kattint, megnézheti, hogy mikor Pitt Gwyneth Paltrow-val járt, annyira szerették egymást, hogy nem csak a ruháik, de még a frizurájuk is ugyanolyan volt.

Justin Timberlake és Jessica Biel

Úgy tűnik, hogy a házassággal a közös ruhák is együttjárnak, mert Bielnek sikerült ugyanúgy felöltöznie, mint férjének, Justin Timberlakenek. Az énekes mondjuk követett már el ennél sokkal durvább összeöltözést is, mikor Britney Spears-szel járt, amit szintén megnézhet, ha a fenti galériára kattint.

David Beckham és Victoria Beckham

Az exfocista sokszor katasztrofális külsejéről korábban már készítettünk egy elrettentő galériát, és akkor kiderült, hogy az egyébként jó ízléséséről is ismert Victoria Beckham régen rengetegszer mellényúlt. Az egyik legismertebb összehangolt öltözéke a házaspárnak egy rettenetes bőrszerkó, de volt azért szerencsésebb választásuk is.

Ryan Phillippe és Reese Witherspoon

Nehéz lesz, de próbáljon meg elvonatkoztatni attól, hogy amikor Ryan Phillippe és Reese Witherspoon együtt voltak, akkor ez a két alábbi szett egyáltalán nem volt ronda és ciki. Az viszont már annál cikibb, hogy mindketten csíkosba öltöztek.

David Arquette és Courteney Cox

Nehéz eldönteni, hogy ki kitől lopta a ruháját, mert David Arquette és Courteney Cox totálisan ugyanolyan nadrágban és ingben jelent meg egy 2005-ös filmbemutatón. A pár azóta elvált, lehet hogy azért, mert nem bírták tovább elviselni, hogy egymás gardróbjából öltözködnek.

Diddy és Jennifer Lopez

Már az is felért egy gyengébb émelygéssel, hogy ezek ketten együtt voltak, de hogy össze is öltöztek, méghozzá bőrbe, az túltett mindenen. Felejtse is el gyorsan és görgessen lejjebb, hogy mégjobban kiboruljon.

Ryan Reynolds és Alanis Morissette

Ó igen. Volt idő, mikor Ryan Reynolds Alanis Morissette-tel járt. Reynolds, aki később elvette Scarlett Johanssont, majd utána Blake Lively-t is. Igen, Alanis Morissette-tel. Akivel akkora volt az összhang, hogy még össze is öltöztek.