Mivel Taylor Swift ma ünnepli a 23. születésnapját, ezért megünnepeljük azzal, hogy összeszedjük, az elmúlt években mégis hány celebférfit fogyasztott el a még mindig borzalmasan fiatal énekesnő, sőt azt is megszavazhatja, hogy ki lesz a következő lehetséges áldozat.

Taylor Swift tökéletes úton halad affelé, hogy az összes korabeli férfit tönkrevágja maga körül. Már akiket magába is bolondít egy picit, de az eddig látottak alapján ez elég könnyen megy a kétdimenzióssá fogyott énekesnőnek. Tudják, itthon azután lett igazán ismert, hogy a 2009-es MTV VMA-n beszólt neki Kanye West, akit ezért még Obama is leseggfejezett.

Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer és Jake Gyllenhaal

A szőkeség első híresember pasija Joe Jonas volt a Jonas Brothersből, akik a minőségi zenélésen kívül arról híresek, hogy szüzességi fogadalmat tettek, legalábbis a házasságig. Lehet, hogy pont ez nem tetszett Swiftnek, aki 2008-ban pár hónap után dobta is Jonast, és rögtön össze is jött a Twilightból ismert Taylor Lautnerrel. Igen, még a keresztnevük is ugyanaz volt, de még ezzel a cuki közös ponttal is csak bő egy évig bírták együtt, pedig Lautner annyira szerette Swiftet, hogy még Kanye West fejét is le akarta rúgni miatta. Swiftnek nem nagyon tetszhetett az erőszak, mert nem sokkal ezután dobta a vérfarkast alakító pasiját.

Úgy néz ki, a pop/country-énekesnő szeret egyik kapcsolatból a másikba mászni, mert közvetlenül Lautner után (?) a nála 12 évvel idősebb John Mayer mellett kötött ki, aki előtte Jennifer Anistonnal kavart, most pedig Katy Perryvel jár-vagy nem jár. Swift egy dalt is írt szakításuk után, 'Dear John' címmel, aminek Mayer annyira nem örült.

A szakításból később Reese Witherspoon exe, Jake Gylllenhaal próbálta kigyógyítani a szőke énekesnőt. Az akkor 30 felé közelítő színész ráindult a gyerekcsinálásra, ami felzaklathatta Swiftet, annak ellenére, hogy gitárt és ékszereket kapott tőle, ezért ki is dobta Gyllenhaalt 2010 decemberében, bár egy kicsit még kavartak, hogy ne unatkozzanak.

Crocs-tulaj, fiatal Kennedy, Harry Styles és az őr

2012 őszéig óriási nagy szünet következett a még mindig rettenetesen fiatal Taylor Swift szerelmi életében. Kitalálta, hogy pénzügyi tanácsadó lesz, pasi helyett beújított egy kismacskát, és bármennyire is faggatták őt arról, hogy épp kivel jár, nem volt hajlandó elárulni, mert a menedzsere megtiltotta neki. Viszont miután kiderült, hogy ő lett 2011-ben a világ legjobban kereső énekesnője, már (viszonylag) ismeretlen férfiaknak is megbomlott az elméje miatta. Így például a multimilliomos Crocs-tulajnak Swift csak egy ittas éjszaka erejéig volt a barátnője – szóval nem is találkozgatott a férfival.

Idén ősszel viszont végre bepasizott a 23 éves énekesnő, és a nála négy évvel fiatalabb Conor Kennedyt választotta maga mellé annak ellenére, hogy a srác családja nem örült a dolognak. Biztos féltették a fiút az énekesnőtől, aki bevallottan szereti kínozni exeit, azonban hamar megnyugodhattak, mert a kapcsolat gyorsan véget ért.

Ki lesz Taylor Swift következő áldozata?

Októberben elterjedt a pletyka, hogy Swift az angol énekessel, Ed Sheerannel kavar, aki állítólag magára is tetováltatta Swift albumának a címét, bár fotót erről nem láttunk. Ez a hír hamar lecsengett, ezért Swift inkább elnyafogta mélyenszántó gondolatait a párkapcsolatokról a Cosmopolitannak, majd gondolt egyet, és összejött Harry Styles-szal. Bár barátai szerint ez csak egy kamu-kapcsolat, és Swift ezzel is Conor Kennedyt próbálja féltékennyé tenni, a pár egyre többet találkozik egymással. A Contactmusic legújabb információi szerint amúgy Swift borzasztóan fél az őt követő fanatikus rajongóktól, de nagyon örül, hogy olyan biztonsági emberei vannak, mint Dennis, akiről eddig még nem hallottunk, de ha már a keresztnevén említi őt az énekesnő, lehet, hogy meg is találtuk a következő szerencsétlent.