Courtney Stoddenről nemrég mindent elmondtunk, amit tudni érdemes: 19 éves, három évvel ezelőtt hozzáment a most 54 éves Doug Hutchisonhoz. Nemrég megjárta a brit Celebrity Big Brother valóságshowt, és annyira berúgott, hogy alig tudta kontrollálni idén nyáron E-kosarassá műttetett emlőit. Vádolhatnánk azzal, hogy semmit sem tesz a világ jobbításához, de tévednénk: a segítségével mutatjuk be, hogyan keltheti könnyen és gyorsan bárkiben azt a benyomást, hogy ön c-kategóriás kurva.

Nehezen boldogul az élet bizonyos területein, és úgy általában a nagyvilágban? Úgy véli, mindennek az az oka, hogy ön nem egy szakadt ribanc, aki kitolja a csöcseit, és máris népszerű témává, kollégává, beosztottá, felettessé, interjúalannyá, vállalkozóvá, partnerré válik? Van megoldás! Az alábbiakban összeállítottuk önnek a kurvulási képeskönyvet, amelynek, ha megfogadja a tanácsait, igazán ortó prostinak fog kinézni. Főszerepben: Courtney Stodden

Figyelem: a galériában olvasható tippekre nem vállalunk garanciát. Az útmutató betartása nem mindig jár előnyökkel. Amennyiben mégis más jellegű életvezetési tanácsokra vágyik, forduljon Britney Spearshez, vagy magyar megfelelőjéhez, Zimány Lindához.

Ne.