Boros Lajosnak az lett a dolga, hogy mosolyogva tűrje, ahogy néha megalázzák egykori konkurensei, ráadásul olyan emberekkel került egy szintre, mint VV Dya vagy Fekete Pákó.

Bár már lassan végleg a múlt homályába vész az idő, amikor az ország nagyon komoly része hallgatta örömmel Boros Lajos és Bochkor Gábor ordítva röhögését minden reggel a rádióban, azért tényleg nem hittük volna, hogy egyszer Boros Lajost sajnálni kell. Pedig vasárnap óta itt tartunk, ugyanis a korábban az ország egyik legviccesebb emberének tartott férfi odáig csúszott, hogy Sebestyén Balázs kissé kétes megítélésű új műsorában, a Vundersőn és zuperszexiben kellett viselnie a konferálással járó szörnyű terhet. Ez már bőven elég a hét lúzerének járó elismeréshez.

Nem is az itt a probléma, hogy ezt a munkát kapta, hiszen az utóbbi időben azért jóval kínosabb pénzszerzési kísérleteket is hallhattunk tőle: akart ő az utóbbi időben pornóoperát írni, de GPS-hangként is árulta már magát. Ehhez képest végülis előrelépés lenne főműsoridőben feltűnnie az RTL Klubon vasárnap este, csakhogy Sebestyén Balázs és Vadon János jól láthatóan nagyon élvezték, hogy korábbi rádiós vetélytársuknak most az a dolga, hogy hangoztassa az ő zsenialitásukat.

Boros műsorban betöltött státuszára nem is a konferanszié szó a helyes így, hanem a köpőcsésze, ugyanis a szerepe leginkább annyiból állt, hogy kicsit keserű mosollyal tűri, hogy a stúdió másik feléről néha belerúgnak egy kicsit. A helyzet annyira szomorú volt, hogy az ember szinte kiszedte volna a szebb napokat is megélt műsorvezetőt az egészből, és elvitte volna egy parkba üldögélni kicsit, hogy merenghessen élete dolgain.

Arról már nem is beszélnük, hogy a nyilván Sebestyén Balázs és Vadon János köré épülő műsorban milyen kiegészítő emberek voltak rajta kívül: feltűnt például VV Dya, hogy kicsit mutogassa új csöcseit, ott volt Fekete Pákó, akit beöltöztettek Morgan Freemannek, hiszen ugyebár ő is fekete, és feltűnt kicsit az Éjjal-Nappal Budapest Lalija is, aki fél év alatt vált az ország elsőszámú hülyéjévé. Ez pontosan olyan névsor, amiben Boros Lajos valószínűleg soha a büdös életben nem akart volna szerepelni.