Sokszor kiderült már, hogy a dögös celebek általában dögös gyerekeket hoznak a világra, és ha még nem unta meg a dögös celebutánpótlások nézegetését, örülhet, mert összeválogattunk önnek pár újabb dögös celebgyereket. Most megtudhatja, hogy Tom Hanks fia - aki nem Colin Hanks - elképesztően jóképű, illetve hogy Schwarzenegger még mindig csak húszéves fia annyira szép, hogy ha mindenkinek a fényképét mutogatnánk, akkor valószínűleg simán elérnénk, hogy végre világbéke legyen.

Chester Hanks

Ha eddig nem tudta volna, Tom Hanksnek van egy másik fia is a kicsit esetlen külsejű Colin Hanksen kívül, méghozzá a 23 éves Chester Hanks, aki két éve még Chet Haze néven rappelt. Most pedig próbáljon meg elvonatkoztatni, és ne a kínosan keménykedő videója alapján ítélje meg Chester Hankset, hanem nézegesse inkább a csodás külsejét és kockás hasát a fenti galériában!

Bria Murphy

Eddie Murphy 24 éves lánya még közel sem annyira ismert, mint az apja, és ha csak a színészi karrierjét nézzük, nem is valószínű, hogy az lesz. Viszont ha az egyébként modellkedéssel foglalkozó Bria Murphy instagramját nézzük, rögtön észre lehet venni, hogy a lány elsősorban tényleg a külsejéből tud megélni, és ha jól csinálja, akár még Rihanna dublőre is lehet.

Scott Eastwood

Clint Eastwood 27 éves fia egyelőre a nagy áttörésre vár, már ami a színészi karrierjét illeti, de lehet, hogy nem is kéne tovább várnia, hanem el kéne végre fogadnia, hogy mindenkinek jobb lenne, ha továbbra is modellkedne, és a meztelen felsőtestét mutogatná. Ugyanis színészként egyelőre csak ott tart, hogy a Texasi láncfűrészes gyilkos 3D verziójában szerepel.

Corinne Bishop

Jamie Foxx 19 éves lánya a többiekkel ellentétben még nem próbálkozott a színészi pályán, de az szinte biztos, hogy azzal, hogy ő Jamie Foxx lánya, és hogy ilyen a külseje, hamarosan celeb lesz belőle.

Ronan Farrow

Mia Farrow 25 éves fia nemrég azzal került bele a hírekbe, hogy sanszosan nem Woody Allen az apja, hanem Frank Sinatra. Ha pedig jobban megnézzük Ronan Farrow képeit, tényleg rá kell döbbennünk, hogy csak a hülye nem veszi észre, hogy ennek a srácnak semmi köze sincs Woody Allenhez, ellenben pont úgy néz ki, mint Sinatra. Ronan Farrow egyébként sosem akart színész vagy énekes lenni, ezért inkább a politikai pályát választotta, sőt a Forbes legfontosabb 30 évesnél fiatalabb személyeket gyűjtő listáján is szerepelt jog és politika kategóriában. Ha pedig ez nem lenne elég, nézze meg azokat az undorítóan gyönyörű kék szemeket!

Patrick Schwarzenegger

És elérkeztünk a világ legnagyobb csodájához, Arnold Schwarzenegger még mindig csak húszéves fiához, aki annyira szép, hogy biztosak vagyunk benne, a világban minden sokkal jobban működne, ha az emberiség minden egyes tagja Patrick Schwarzenegger fotóját látná meg először reggel.