Unja már, hogy mindenki azon lovagol, hogy ki milyen szép és szexi? Megőrül tőle, hogy mindenhol a túl jó nő Scarlett Johanssont, vagy Jessica Albát látja? Utálja, hogy a gyönyörű celebek szinte soha nem képesek szarul kinézni, és mindig röhejesen tökéletesek? Na most örülhet, mert az alábbiakban 14 csodálatos külsejű celebet láthat, akiket egyetlen mozdulattal tehet most csúffá, ha a kép fölé húzza az egeret.

Jessica Alba

Ha eddig azt hitte, hogy a nagyon zöld és nagyon felelősségteljes anyuka, Jessica Alba tökéletes, most örülhet: csak húzza az egeret a kép fölé, és legyen boldog, hogy a színésznő is lehet csúf.

Brad Pitt

A nők imádják, övé az egyik legszebb színésznő, mégis tud ronda lenni, nem csak akkor, mikor épp rossz szögből fotózzák.

Channing Tatum

Bár szerintünk Channing Tatum annak ellenére sem néz ki csodálatosan, hogy egyébként jófej, de valamiért mégiscsak őt választották tavaly a legszexibb férfinak.

Mila Kunis

Ashton Kutcher csaja már többszörösen is szexinek lett választva, pedig igazából elég unalmasan néz ki, és szerencsére inverzben is elég ijesztő.

Rihanna

Ribanckodhat az énekesnő amennyire csak akar, de ha Photoshopban egy kattintással átalakítjuk a képét, ő is csak egy ijesztő valami lesz.

David Beckham

Azt eddig is tudtuk, hogy Beckhamnek igencsak kritizálható az ízlése és az öltözködése, de azt sosem cáfoltuk, hogy egyébként eléggé sármos. Kivéve, ha inverzben látjuk a fotóját.

Angelina Jolie

Jolie-t annak ellenére is a legtöbben gyönyörűnek találják, hogy a színésznő igencsak vékony. Ha pedig irigykedik rá, amiért szép, és még Brad Pitt is az övé, húzza az egeret a képe fölé, és mosolyogjon kárörvendően.

Christina Aguilera

Bár Aguileráról leginkább csak testsúlya ingadozása miatt írunk, azt azért kijelenthetjük, hogy alapjáraton nem egy csúnya énekesnő.

Gwyneth Paltrow

A kedvenc inverz-képünk egyértelműen Gwyneth Paltrow-é lett, mert a legszebb embernek választott, igazából butácska színésznő tényleg elképesztően ijesztő lett így.

Benedict Cumberbatch

Nehéz azt mondani a lárvaarcú Cumberbatchre, hogy csodálatosan néz ki, mégis embertelen méretű rajongótábora van, pedig inverzben igazán rémesen fest.

Miley Cyrus

Igen, ez valóban az egyik legelőnytelenebb fotó a mindent kimaxoló Cyrusról, de még ennél is viccesebb, ha a kép fölé húzza az egeret.

Scarlett Johansson

Eddig imádta Johanssont? Ellenállhatatlannak találta? Akkor inkább ne nézze meg inverzben.

Sandra Bullock

Sandra Bullock tökéletes boszorkány lenne, ha inverzben jelenne meg egy filmben. Persze ettől még szeretjük.

George Clooney

George Clooney minél idősebb, annál sármosabb, és meglepő, de akkor sem annyira borzasztó, ha inverzben nézzük a fotóját.