Egyes kutatások szerint az ember olyan partnerrel igazán boldog, akinek az arcvonásai hasonlítanak a sajátjaiéra (ilyen alapon társkereső működik, tehát van, aki ezt komolyan veszi). Hogy erről megbizonyosodjunk, öt magyar és egy külföldi ismertember-pár fotóját szedtük össze, ön pedig eldöntheti, az elvileg boldog párkapcsolatban élő személyek tényleg hasonlítanak egymásra, vagy úgy hülyeség az egész, ahogy van. Egyest adjon, ha alig hasonlítanak, tíz pontot, ha nagyon!

Cinthya Dictator - Varga Viktor

A fiatal celebpár gyakorlatilag minden nap szerepel a tévében valamivel, a műsoraikban csak nagyjából annyi az összekötő kapocs, hogy állandóan szeretgetik egymást. De ön szerint hasonlítanak is?

Hódi Pamela - Berki Krisztián

Az ún. mindennapjaikat kamerák előtt élő Berki-Hódi páros első gyereke hamarosan megszületik, és bár közös szerepléseiket egészen sajátos stílusban intézik, eléggé boldogok ők. De hasonlítanak?

Pikali Gerda - Rékasi Károly

Pikali és Rékasi hivatalosan nemrég óta vannak együtt, a színész korábban feleségével, Détár Enikővel élt, de kapcsolatukat már nem tudták megmenteni. Ön szerint választottjával hasonlít az arcuk?

Sarka Kata - Hajdú Péter

Ha van emberpár a Földön, akik tényleg alig hasonlítanak, akkor az Hajdú Péter és Sarka Kata. Mégis házasok, van két gyerekük, és eléggé kiállnak egymásért, akár Facebook-posztok formájában. Mit gondol, össze lehetne téveszteni őket?

Tatár Csilla - Gönczi Gábor

Mindkettejüknek rövid és világos a haja, két szemük van, egy orruk, és egy szájuk. Első ránézésre Tatár Csilla és Gönczi Gábor között nagyjából ennyi a hasonlóság, de ha ön többet lát, okvetlenül igennel szavazzon!