A fotósokkal keménykedő Rékasi Károly a hét lúzere

2013.10.28. 12:10
A Barátok közt színésze nem tudta megemészteni, hogy egy nyilvános eseményről való távozáskor le akarták fényképezni, kétszer hagyta ott pár hónap alatt a feleségét, és úgy tűnik, csak akkor szeret ismert ember lenni, ha pálinkát kell reklámozni.

Rékasi Károly egy ideje már sokat tesz érte, hogy kivívja a közönség ellenszenvét: az egy dolog, hogy sikerült a lehető leglátványosabban otthagynia feleségét, Détár Enikőt azért, hogy végre hivatalosan is boldog közös életet kezdjen kolléganőjével, Pikali Gerdával, de úgy tűnik, még azt se tudja megemészteni, hogy ez érdekli az embereket. Most épp a fotósunkat támadta meg azért, mert le akarta fényképezni őket, ami nagyjából az a szint, mintha egy bolti eladó felháborodna azon, hogy ki kell szolgálnia a vásárlót. Nem is lehet más a hét lúzere, mint a még a Barátok köztös szerepe szerint is indulatkezelési problémákkal küzdő Rékasi Károly.

A félreértések elkerülése végett leszögeznénk, hogy Rékasit nem azok a fotósok üldözték, akik Dianát hajszolták a halálba, úgyhogy itt szó sincs a magánélethez való jogokról: a férfi és új nője egy sajtónyilvános eseményen jelentek meg, ami ráadásul az első olyan volt, amin hivatalosan mutatkoztak közösen. Ők pénzt kaptak azért, hogy az ott lévő sajtósok lefotózhassák őket együtt, Rékasi pedig vállalta, hogy ezek a képek elkészülnek majd. A balhé távozáskor kezdődött, ami még lazán a nyilvános megjelenés része, pláne úgy, hogy nem a hátsó ajtón próbáltak kisunnyogni.

Kérdés persze, hogy miért is kezdte el pont az utolsó pillanatban zavarni Rékasi Károlyt, hogy lefényképezik a volán mögött, amikor pár perccel korábban még vígan pózolt az eseményen, és látványosan szerették egymást Pikali Gerdával. Hiszen mégis csak profiról van szó, aki ráadásul legalább 15 éve stabilan benne van a bulvárban. Ha igazán rosszmájúak lennénk, akkor azt mondanánk, hogy talán köze lehet ahhoz, hogy az eseményen többen is látták alkoholt fogyasztani, úgy pedig ugyebár nem szabad vezetni. De nem vagyunk azok, ezért biztosan indulatkezelési problémái vannak.

Elő lehet itt adni az aljas bulvárról szóló teóriákat, de Rékasi azért gurult be, mert valamit nagyon nem akart vállalni, hiszen valószínűleg megszámlálhatatlan alkalommal lefotózták már ilyen-olyan rendezvényeken, sőt, még a nagy távozásait is biztosan megörökítették már. Ő ezt a nyilvánosságot vállalja, és jól is jött neki, amikor ismert emberként reklámozhatta a pálinkáját. Akkor persze valószínűleg nem volt gond, hogy vannak fotósok is.