Victoria Beckham a Harper's Bazaar Woman Of The Year díjátadóján díjat kapott, mint divattervező, ez pedig annyira meghatotta őt, hogy végre mindenkinek megmutatta, hogy nem csak egy nagyon pózoló nő tud lenni, hanem szerető anya is, ez tinédzser fiának viszont talán kicsit sok volt.

November 5-én megrendezték a Harper's Bazaar Woman Of The Year díjátadóját, amelyen Victoria Beckhamet is díjazták. Beckhamné a férje nélkül érkezett az eseményre, így az ex-focista helyett most 14 éves fia, Brooklyn Beckham kísérte el. A 14 éves tinédzser nagyon illedelmesen pózolt anyjával a fotókon, de látszólag nehezen viselte, hogy Victoria Beckham képtelen volt őt elengedni, és állandóan csókolgatta őt, mint egy óvodás kiskölyköt.

De lehet, hogy Beckhamné csak azért örömködött ennyire, mert díjat is nyert, mint divattervező – neki ítélték ugyanis A Brit Divatiparért Nyújtott Kiemelkedő Teljesítmény díját. Victoria Beckham az eseményre egyébként szépen ki is öltözött, felvett egy konszolidált, földig érő, fekete ruhát a saját kollekciójából, hozzá pedig egy kevéske, visszafogott kiegészítőt, majd bevágta magát a szokásos pózba, hogy mindenki felismerje őt messziről is.

A díjátadón viszont nemcsak az egykori Spice Girl-tag nagyobbik fia, hanem szülei, és nővére, Louise Adams is megjelent, aki pont úgy néz ki, mint Victoria Beckham, csak szőke, sokkal gonoszabb az arca, és kicsit tuskólábai vannak. Az estén egyébként nem csak Beckhamné, hanem mások is kaptak díjat: Gillian Anderson lett A legnépszerűbb tévés, Cate Blanchett A legjobb nemzetközi színésznő, Rita Ora A legjobb énekesnő, J. K. Rowling pedig A leginkább inspiráló nő díját kapta meg.