Az egykori realityszereplő úgy érzi, sokkal kevesebb beszólást kap, amióta hazajött Amerikából és felvállalta pluszkilós önmagát. Molnár Anikót már plusz size modellkedéssel is megkeresték, amit szívesen vállalt is, s ha már így alakult, készíttetett magáról új képeket is a portfoliójához. Egyébként sminkesként dolgozik és állatokat ment, a gyerekkérdésről pedig sokat beszél pasijával.

Bár arra számított, támadni fogják, ha felvállalja magát telten, Molnár nagyő Anikő úgy érzi, sokkal kevésbé bántják most, mint korábban. "Régebben sokkal több negatív kritika ért. Olyan válogatott jelzőkkel illettek, mint a 'hülye picsa', 'a hülye kurva'. Mostanra eltűnt az a fajta plázacicaság, amire a külsőmből következtethettek (sosem voltam olyan amúgy), ezért aztán most már muszáj meglátniuk azt, hogy emberből vagyok én is. Egyre többen tudják, hogy állatmentéssel is foglalkozom. És furcsa, de ebben sokat segített ez a pár pluszkiló" – magyarázta a Velvetnek Molnár Anikó, aki elsősorban sminkesként dolgozik, amióta két év távollét után hazatért Amerikából.

Nem ártottak a pluszkilók, sőt

Az egykori valóságshow-szereplő úgy gondolja, imidzse megváltozásában annak is nagy szerepe volt, hogy miután hazajött Magyarországra, nem kezdett el azzal haknizni a médiában, hogy kiket látott Beverly Hillsben, hanem ehelyett inkább a munkájáról beszélt. "Persze sokan még úgy is azzal a tíz kilóval foglalkoztak inkább, ami feljött a seggemre. Érdekes, hogy mégsem fordultak el tőlem az emberek, sőt, inkább mellém álltak. Talán azért, mert az ország több mint ötven százaléka küzd némi túlsúllyal" – fejtette ki elméletét az egykori valóvilágos, aki Hajdú Péter műsorában nemrég azt mondta, mostanában kilencven kiló körül mozog, régebben pedig úgy hatvan körül volt. Új alakja már néhány ügynökségnek is bejött, ketten is megkeresték plus size modellkedéssel, ezért most Molnár új képeket készíttet a portfoliójába. "Örülök neki, de nem erőltetem ezt a dolgot, az egész ország ismeri az arcomat, ha kellek, úgyis szólnak" – így Molnár Anikó, aki a teltek show-ján, a Dundi és Dögösön is megmutatta a testét.

Teltebb alkata elfogadásában párkapcsolata is sokat segít neki, pasija szerint ugyaniséppen így a tökéletes. Idegenek véleményére pedig nem ad. "Pont leszarom, hogy Bivalybasznádon mit mond Kiss Jóska, akinek a Facebookon egy alufelni a profilképe. Van körülbelül tíz ember az életemben, akinek számít a véleménye, és kész. Az egyébként egészen kellemes meglepetésként ért, hogy azok, akik eddig követték az életemet a Facebookon, most is mellettem állnak, és számukra ugyanolyan jó ember vagyok, mint korábban. Nekik nem számít, hány kiló vagyok. Akinek meg számít, az nem a haverom." 

A gyerek a kutyaszarban fog mászni

Kilenc-tíz hónapja tartó párkapcsolata stabilnak tűnik, gyakan beszélnek pasijával a gyerekvállalásról is. De egyelőre csak beszélnek. "A párom jobban beszél róla, mint én. Én kicsit óvatosabb vagyok, de nem vele kapcsolatban, hanem úgy általában. Előbb szeretném megvalósítani a terveimet, fixen látni a munkát, a megélhetést, és amikor ez már megvan, akkor lehet róla szó." Bár még kell némi idő, míg ráállnak a gyerekprojektre, Molnárnak már bizonyos kérdésekben vannak konkrét elképzelései arról, hogyan kezeli majd a gyereket. "Az én gyerekem (már, ha lesz) biztosan jönni fog velem mindenhova, a menhelyre is. Biztos, hogy kutyaszarban fog csúszni-mászni. A legnagyobb állatvédő lesz a világon" – magyarázta a 37 éves Molnár Anikó, akit tíz éve, a Való világ második szériájában ismerhetett meg az ország.

Szimpatikus lett?

Molnártól azt is megtudtuk, hogy a sminkes szakmában nehezebb dolga van ismertemberként, szerinte ugyanis többen bizalmatlanok vele elsőre. "Azt viszont nagyon jó, hogy időnként megkeresnek lányok, hogy tanítsam őket sminkelni. Most nemrég is jelentkezett egy lány, hogy a magántanulóm szeretne lenni. Most ilyesmiben is gondolkodom, de ehhez előbb akkreditációt kell intéznem. Legszívesebben ezeket az effekteket tanítanám, a sebkészítést, meg ilyeneket, ezek azért sokkal izgalmasabbak számomra, mint a műszempilla-ragasztás" – mondta. Amikor épp nem dolgozik, akkor állatot ment, ez pedig úgy a mindennapjai 50 százalékát is kiteszi. "Saját zsebemből finanszírozom a mentett kutyusok költségei is, általában az állatorvosi költségeket is. Mostanra elég sok adósság felhalmozódott az orvos felé, de szerencsére ezt puszta kedvességből rendezte Vajna Timi Andyvel, hatalmas szívességet tettek ezzel" – mondta még Molnár Anikó, aki úgy gondolja, az emberek félreismerik Vajna nejét, Palácsik Tímea igenis rendes nő.