Esik az RTL Klubos műsor nézettsége, erre szakít a céges Csobot Adél a céges Istenes Bencével, majd a Barátok köztös Bozsek Márk visszalép a versenyből a tinilányok kedvence, a ByTheWay javára. Mellesleg a fiúcsapat már szerdán készült valamire mentorukkal, pedig Bozsek csak pénteken jelentette be, hogy kiszáll a műsorból.

Erős kínálattal jöttünk múlt héten, az adócsalásért felfüggesztettre ítélt Krisz Rudi mégsem tudta legyőzi a hét lúzere mezőnyében Zámbó Krisztiánt – de az csak puszta véletlen, hogy ezen a héten meg az X-Faktornak sikerült megszereznie a Velvet vándorkupáját. Itt volt ez a bozsekmárkos-bythewayes balhé is, de ne rohanjunk ennyire előre, hiszen kemény munka eredményeként jutottak hozzá.

Már a gigadekoltázsok sem segítenek

Az azért még önmagában nem lenne elég a címhez, hogy a tavalyi tragikus mezőny után idén is elindították az X-Faktor nevű tehetségkutató versenyt esztrádműsort, bár ha nagyon szigorúak vagyunk, már ez is elég büntető, hát ha még azt vesszük alapul, hogy nem egy, hanem rögtön két estét kaptunk a nettó kínlódásból. Egy darabig reménykedtünk az új mentorcsapatban, de a műsort már sem Tóth Gabi grimaszai, sem Alföldi nem mentik meg az unalomtól – érzik ezt a nézők is. Ismerünk olyan hétévest, aki eddig nagy rajongó volt, de már a félidő előtt ő is aludni megy, azt mondta, unja. Ő az egyike azoknak a tudatos tévénézőknek, akik pánikot gerjesztettek a X-Faktor stábjánál, hiszen szépen lassan esik a nézettség, hiába vetik be a mamutdekoltázsokat és hiába beszél hülyeségeket, vagy pakolgatja a mellét Tóth Gabi.

 cikk 1
Csobot Adél és Istenes Bence - véget ért az év kapcsolataFotó: RTL Klub

A kétségbeesés csak fokozódott, miután múlt héten felháborodtak a tinik, hogy kiesett a tavalyi x-faktorosokból álló céges csapat, a Bytheway, ami mentorukat, Szikora Róbertet is megviselte, de annyira, hogy azon is elgondolkodott, hagyja az egészet a francba. Hogy-hogynem ezután pörögni kezdtek a címlapok arról, hogy válság van Csobot Adéléknál (ő az előző X-Faktor bronzérmese), csütörtök estére pedig ki is derült, hogy véget ért a kapcsolata az X-Faktor műsorvezetőjével, Istenes Bencével, ami miatt aztán le is mondta a hétvégi After X vezetését. Közben csak kicsiben, de arról is elindult a cikkezés, hogy a Barátok közt Kicsiszabija, Bozsek Márk sem fizikailag, sem lelkileg nincs a topon, nehezen megy így neki a versenyzés, majd egy nappal a Bors cikke után váratlanul kiderült, hogy Bozsek visszalép a versenyből. Igen, már mi is kívülről fújjuk, hogy ilyen még sosem történt az X-Faktor történetében.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter persze elfogadta Bozsek döntését, aztán aggodalmaskodott erősen, hogy hajaj, hogy találnak majd 24 óra alatt beugrót az ő helyére. Hát, hogy pontosan hány óra alatt találtak, azt nem tudni, mindenesetre a ByTheWayt hozták vissza, hát, demeglepődtünk. Érdekes momentum a történetben, hogy a fiúbandák legje, Szikora kedvence, a ByTheWay már szerdán készült valamire egy Facebook-bejegyzésük szerint. Más közös, külsős projektjükről, falunapról, miegyébről nem tudni, pedig múlt szerdán még nagyon gyászolták, hogy kiestek a versenyből. Mindennek tetejébe még a figyelemelterelés sem jött össze nekik, pedig talán még sose villantott ekkora prolidekoltázst Tóth Gabi, Lilu erősen sliccelt szoknyájáról nem is beszélve.