Az éhezők viadalának második részét itthon csak november 21-én mutatják be, de Londonban már tegnap megtartották a Futótűz premierjét. A filmben szereplő színésznők mindegyike próbált nagyon szép és csinos lenni, viszont nem mindegyiknek sikerült, többek között a főszereplő Jennifer Lawrence-nek sem. Ha nem tudná, mi ez a film, elmondjuk, és a trailert is megnézheti, de addig szavazzon, hogy ki volt a legszebb a filmbemutató vörös szőnyegén megjelent nők közül.

Jennifer Lawrence

Ki volt a legszebb?

Az újabban rövid hajú Jennifer Lawrence Az éhezők viadala: Futótűz londoni premierjére egy Christian Dior ruhát húzott, amiben pont úgy nézett ki, mint egy adag smarties, amit leöntöttek tejszínhabbal. A nagyon béna, és kissé bonyolult szabású ruha szerintünk egyáltalán nem volt jó választás erre az alkalomra – és valószínűleg más alkalomra se lenne jó, mert Lawrence alakja tökéletesen eltűnt benne. De ha önnek még így is bejön az Oscar-díjas színésznő, szavazza meg őt a legszebbnek!

Willow Shields

Willow Shields, aki Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) húgát játssza a filmben, egy sárga ruhában cukiskodott végig a vörös szőnyegen, ami viszont tök jó választás volt, mivel a színésznő még csak 13 éves, igaz, a cipője ehhez a korhoz képest talán egy csöppet túl magas. Egyelőre úgy néz ki, hogy Willow Shieldsnek bejött, hogy szerepel Az éhezők viadalában, ugyanis három másik készülőben lévő filmje is van.

Jena Malone

Jena Malone már szebb és izgalmasabb ruhát választott, mint a többiek. Malone egyébként egy egész fontos szerepet kapott Az éhezők viadala második részében, mivel ő alakítja Johanna Masont, aki egy korábbi viadalon úgy nyert, hogy végig gyengének tettette magát, majd szépen lemészárolta a többi harcost. Malone egyébként egy Monique Lhullier ruhát viselt, és ha ön szerint ő volt a legszebb, szavazzon rá!

Elizabeth Banks

A színésznő a filmben a 12. körzet nagyon modoros, és feltűnően giccsesen öltözködő kísérőjét, Effie Trinketet játssza. Elizabeth Banks Trinket karakteréhez képest visszafogott volt, bár szoknyája mérete még így is hangsúlyosabb volt a többiek ruhájánál, de legalább nem volt olyan kaotikus, mint Lawrence szettje. A szerintünk nagyobb figyelmet érdemlő Banks egyébként egy nagyon citromsárga Jason Wu ruhát viselt, ha tetszett benne, szavazza meg őt a legszebbnek!

Ellie Goulding

Az énekesnő nem szerepel a filmben, viszont Az éhezők viadala soundtrackjéről ő énekli az egyik számot, így ő is részt vett a film londoni premierjén. Goulding egy fényes, csipkés Dolce & Gabbana ruhát viselt, és a többiekkel ellentétben ő villantott is picit, méghozzá egy apró mellrészletet. Szerintünk egyértelműen ő nézett ki a legjobban.

Futótűz

Az éhezők viadalának első részében Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence)és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) nyerte meg az Éhezők Viadalának 74. évi versenyét (vagyis ők nyírták ki az összes többi körzetből indult harcost). De ez nem jelenti azt, hogy biztonságban hazatérhetnek, mivel közeledik a 75. Éhezők viadala, és emiatt az elnök (Donald Sutherland) új szabályt hoz: erre az alkalomra az eddigi győztesek közül választanak harcosokat.