Most nem csak azon fog elcsodálkozni, hogy az alábbi cikkben felsorolt celebek milyen öregek, hanem azon is, hogy ön milyen öreg. Mert ha nem gondolta volna, hogy Leonardo DiCaprio, vagy Victoria Beckham hamarosan negyven évesek lesznek, akkor valószínűleg azt sem gondolta végig, hogy ön hány éves már.

Ha ön is abban a hitben él, hogy Leonardo DiCaprio még csak nemrég játszotta el Rómeót, vagy a Titanic szépfiúját, gyorsan kezdjen el számolni, és ébredjen rá, hogy a kilencvenes éveknek már rég vége, 2013 van, és DiCaprio jövőre bizony negyven éves lesz. Igen, jól olvasta, negyven. Ugyanígy jövőre lesz negyven Penelopé Cruz és Victoria Beckham is, aki egyébként egy évvel idősebb férjénél, David Beckhamnél. És negyven lesz a színészethez visszatérő Joaquin Phoenix is, akit látszólag baromira nem zavar a kora, ugyanis nemrég újított be egy nála húsz évvel fiatalabb, 19 éves kislányt.

Sőt, Ryan Gosling csaja, Eva Mendes is negyven lesz jövőre, mint ahogy Kate Moss is, aki ennek örömére a hatvan éves Playboynak vetkőzik majd 2014 elején. Ha még nem borult ki teljesen, kattintson a galériára, és nézze meg a másik hat celebet is, akik jövőre többé már nem mondhatják magukat harmincasnak.