Nemrég került a mozikba Richard Curtis új, romkomnak beállított filmje, az Időről időre, aminek férfi főszereplője a kissé bonyolult nevű, és eddig viszonylag ismeretlen, vörös hajú színész, Domhnall Gleeson. Gleeson nem az a tipikus szépfiú, mégis van benne valami vonzó, főleg azoknak, akik buknak a sápkóros brit pasikra. Az alábbiakban rajta kívül megmutatunk még pár vörös hajú férfit, akik nem minden esetben jóképűek, de valamiért mégis odáig vagyunk értük.

Domhnall Gleeson

Gleeson harminc éves, ír színész, akit az Időről időre előtt láthatott már Harry Potter filmekben is, ő volt a Weasley kölykök közül a legidősebb. A vöröses szőkés Domhnall Gleesonnak nagyon bejött, hogy Richard Curtis őt választotta ki új mozija férfi főszereplőjének, a színésznek ugyanis öt készülőben lévő filmje is van.

Damian Lewis

Damian Lewis Londonban született, és láthatta már őt az Elit alakulatban, az Álomcsapda című filmben, és mostanában a Homelandben Claire Danes mellett, ezek után pedig megkapta az új Rómeó és Júlia filmben Júlia apjának szerepét.

Michael Fassbender

Fassbender azért lett ilyen szép vörös hajú férfi, mert német és ír szülők gyereke, aki aztán Írországban nőtt fel. Damian Lewishoz hasonlóan ő is szerepelt az Elit alakulatban, a legtöbben pedig valószínűleg a Becstelen brigantykből emlékeznek rá, de játszott az X-men: Az elsők-ben, illetve A szégyentelenben is, és jelenleg 8 készülőben lévő filmje is van.

Harry herceg

Harry herceget nagy valószínűséggel senkinek sem kell bemutatni, mert mindenki tudja, hogy ő Erzsébet angol királynő unokája, Diana hercegné és Károly herceg fia, és Vilmos herceg öccse, aki egyelőre még tartja magát, és nem kezdett el annyira csúnyulni, mint a bátyja.

Rupert Grint

Még azok is tudják, hogy Rupert Grint játszotta Ron Weasley-t, akik egyetlen Harry Potter-filmet sem láttak. Grintnek egyébként nem annyira jött be az élet a Harry Potter után, és a színész ezt jó előre sejtette is.

Paul Bettany

A világosvörös Bettany elképesztően sok ismert filmben játszott, többek közt A Da Vinci-kódban, Az utazóban, vagy hangként a Vasember filmekben, de a legtöbben még az Egy csodálatos elméből emlékeznek rá, amiben ő játszotta Russell Crowe képzelt barátját.

Robert Redford

Bár Robert Redford még mindig csodálatosan néz ki ahhoz képest is, hogy már 77 éves, inkább mégis egy fiatalkori képet tettünk ide róla, hogy ön is lássa, nem kell kiborulni a vörös hajszíntől, egy férfi így is lehet elképesztően szexi. Sőt.

Ben Haggerty

Ha a Ben Haggerty név nem lenne ismerős, akkor lehet, hogy úgy jobban tudja, ki ez, ha azt mondjuk, ő az, aki Macklemore néven rappel, és Ryan Lewis-zal elkészítette a Thrift Shop című számot, ami óriási nagy siker volt 2013-ban. Ben Haggerty annak ellenére néz ki szerintünk csodálatosan, hogy vörös hajú, tiszta szeplő, óriási orra és homloka van, illetve kicsit hasonlít VV Olivérre.

Michael C. Hall

Michael C. Hall játszott a Sírhant művekben is, de ezt mindenki hajlamos elfelejteni, mert a színészt inkább már csak a Dexter című sorozat sorozatgyilkos Dexter Morganjével azonosítják, ami mondjuk nem nehéz, mert a színésznek konkrétan sorozatgyilkos arckifejezése van. Persze ettől még szeretjük, és nem csak azért, mert vörös haja van.

Ewan McGregor

Nem, Ewan McGregor nem barna, hanem nagyon is vörös, csak a sötétebb fajtából, és nem, nem fogjuk most elmondani, hogy kicsoda Ewan McGregor, ezt úgyis mindenki tudja, legyen elég csak annyi, hogy ő sem csúnya.

Eddie Redmayne

Úristen, nézze azokat a szeplőket! Azt a csodás, sötétvörös göndör hajat! Ő Eddie Redmayne, angol színész, akit legutóbb A nyomorultak című musicalben láthatott. Sajnos van barátnője.

Archy Marshall

Igen, tudjuk, hogy a fenti videóklipben látható kissrác nem egy szépség, de nagyon sokat hozzátesz a külsejéhez az, hogy elképesztően jó zenét csinál, és még a hangja is nagyon jó. Archy Marshall egyébként angol, 19 éves, és King Krule, illetve Zoo Kid néven zenél.

Shaun White

Ha nem tudná, Shaun White egy 27 éves, amerikai, kétszeres olimpiai aranyérmes profi snowboardos, aki sokáig borzalmasan nézett ki, de aztán megjött az esze, és levágatta hosszú, göndör haját, hogy aztán ilyen csodás férfi legyen belőle.