Az elmúlt fél-egy évben szinte tényleg minden Miley Cyrusról szólt, akkor is, mikor akartuk, és akkor is, mikor nem akartuk. Egy kicsit ez a cikk is róla szól majd, de tényleg csak kicsit, mert az alábbiakban is Cyrusról írunk majd, de nem Miley Cyrusról, hanem Brandi Cyrusról. Nem tudja ki az? Na majd most!

Ki néz ki jobban?

Billy Ray Cyrusnak nem csak egy lánya, Miley Cyrus (születési nevén: Destiny Hope Cyrus) született, az énekesnőnek ugyanis van még egy rakat testvére, köztük Brandi Cyrus is, aki Billy Ray Cyrus egy korábbi kapcsolatából született. Brandi Cyrus-ról egyébként annyit érdemes tudni, hogy 1987-ben született, vagyis már 26 éves, és baromira hasonlít tomboló kishúgára, Miley Cyrusra.

Mármint leginkább abban hasonlít, hogy neki is hatalmas szája van, brutálisan hosszú és vékony lábai, és egyébként teljesen mellékesen ő is énekel, de remélhetőleg nem művel olyanokat, mint a 21 éves húga. Na de nézzen meg inkább pár instagramos képet róla, úgyis ez érdekli önt a legjobban, nem?

A szemük egészen biztosan hasonlít:

Meg az is, ahogy pózba vágják magukat:

És Brandi Cyrus sem szereti az egyszerű szetteket:

De ő legalább még nem vágatta le a haját:

A kép közepén látható Tish Cyrus csak Miley Cyrus anyja, ne tévessze meg a hasonlóság:

Brandi Cyrus egyébként szintén énekel, méghozzá apjával együtt:

Na ki néz ki jobban? Miley Cyrus, vagy Brandi Cyrus?

De mielőtt eldöntené, hogy ki a szebb, még nézze meg ezt a videót, amiben azt láthatja, hogy az American Music Awardson egyedül Brandi Cyrusnak, vagyis saját nővérének adott interjút Miley Cyrus.