Nemrég már baromi öregnek érezhette magát, mikor ráébredhetett arra, hogy jópár viszonylag fiatalnak hitt celeb jövőre bizony negyven éves lesz. Most pedig tovább sokkoljuk önt, és megmutatjuk, kik azok, akik jövőre már ötven évesek lesznek, és ön ezt nem is gondolta volna. Igen, tényleg mindenki nagyon öregszik. Ön is.

Lehet, hogy úgy emlékszik, hogy csak nemrég lett vége a Jóbarátoknak, amiben mindenki húszas-harmincas lehetett, ezért most gyorsan felébresztjük azzal, hogy a sorozat Monicáját alakító Courteney Cox jövőre ötven éves lesz. Ugyanígy ötven lesz jövőre a sok magyar címet megélt Weeds főszereplője, Mary-Louise Parker is, illetve Lenny Kravitz és Matt Dillon is.

1964-ben született még az öregedésre képtelen Keanu Reeves is, akit külseje alapján még mindig maximum 36-nak mondanánk, és ötven lesz Russel Crowe is, bár ez annyira nem meglepő. Az viszont meglepő, hogy a Beverly Hills 90210 egyik főszereplője, a B-kategóriás színésszé vált Ian Ziering is ötven éves lesz, sőt Elle Macpherson is, aki valószínűleg még hatvanévesen is jobb nő lesz a legtöbb harmincasnál. Ha még nem borult ki eléggé, a galériában láthat még pár celebet, akik jövőre betöltik az ötvenet, sokkolja tovább magát, csak előbb kattintson!