Most megmutatjuk, miért a Victoria's Secret angyalai a legkeresettebb modellek a világon. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel és a többiek ugyanis smink nélkül is undorítóan tökéletesek és hibátlanok. Nézegessen fehérneműmodelleket, és irigykedjen!

Sok nő még full sminkben sem néz ki úgy, mint Alessandra Ambrosio smink nélkül, de a modelleknek végülis ez a dolga – jól kell kinézniük, mindig, mindenhol. Főleg, ha fehérneműmodellek, és főleg ha a Victoria's Secret angyalai, ahova nem elég a tökéletes test, szép arc is kell, hibátlan arcbőrrel. Najó, azért nem mindig hibátlanok ezek a nők, ugyanis volt, hogy már mi is megdöbbentünk azon, hogy Adriana Lima is tud csúnya lenni, és ha a galériára kattint, azt is láthatja, hogy Karlie Kloss sem teljesen tökéletes, és ezt azzal próbálja egyensúlyozni, hogy minden fotón duckface-t produkál.

Doutzen Kroes viszont sajnos bárhogy tökéletes, mint ahogy Lily Aldridge is, aki láttán valószínűleg nők ezrei kapnak majd azonnal kedvet ahhoz, hogy reggel smink nélkül induljanak munkába. Természetesen Candice Swanepoel is szerepel galériánkban, akit mostantól nem csak amiatt utál majd, mert neki van a világon a legszebb feneke, hanem mert elképesztően szép és hibátlan arcbőre van. Kattintson galériánkra, és irigykedjen!