Taylor Kinney modell és színész, leginkább a Vámpírnaplókból ismert itthon, de játszott A bin-Laden hajsza című filmben is. Lady Gagával 2011-ben, a You and I forgatása közben ismerkedtek meg, Lady Gaga úgy fogalmazott, nagyon is normális életük van: pizzáznak, tévét néznek, aztán Lady Gaga előadja neki a következő számát.

"Nevetségesen őrültnek néztem ki. Voltak azok a csatok rám ragasztva, parafát viseltem, és nem volt hajam, kopasz voltam" – mondta Lady Gaga Ellen DeGeneresnek, és hozzátette, nem igazán érti, miért tartotta őt vonzónak Taylor Kinney, amikor először találkoztak a You and I forgatásán. A videoklipben Lady Gaga kopaszon, mindenféle csattal a fején, parafából készült ruhába bújik, ez az a klip, amiben sellőt alakít. "A nap végén a legjobb barátom lett, és szeretőnek lenni a legjobb baráttal, az a legjobb dolog" – tette hozzá Lady Gaga, és azt is elmondta, hogy Taylor Kinney rendkívül furcsa, bármilyen hihetetlennek hangzik is, de állítólag kiegészítik egymást a furcsaságaikkal. 

Taylor Kinney az a férfi, aki elviseli Lady Gagát, sőt, szerelmes belé, kapcsolatuk pedig azért ment gajra nemrég, mert az énekesnő túl sokat dolgozott – az énekesnő most jelen időben beszél a kapcsolatukról. A pletykák szerint Kinney a hétköznapi nőket jobban kedveli, bár érthetetlen, hogy miért van évek óta az extremitásáról híres énekesnővel, akinél nem nehezebb bárkinek is hétköznapibbnak lenni. Azt is pletykálták, hogy a modell-színész nehezen viselte Lady Gaga rengeteg alteregóját, tény, az énekesnő képes bármiben az utcára menni, legyen az harisnya és bugyi, vagy akár egy óriási kalap. Mindennek ellenére jól megvannak együtt, az énekenő elmondta az Ellen Showban, normális életet élnek otthon, Kinney ingjét viseli, pizzát esznek és tévéznek, aztán előadja Kinney-nek a következő dalát. 

Taylor Kinney itthon leginkább a Vámpírok naplója című sorozatból lehet ismert, főleg sorozatokban játszik, de játszott A bin-Laden hajszában, azaz a Zero Dark Thirtyben. 1981. július 15-én született Pennsylvaniában, az anyja egyedül nevelte őt és a három fiútestvérét. A West Virginia Egyetemen business managment szakon tanult, mielőtt színészkedni és modellkedni kezdett. Lady Gagával 2011-ben ismerkedett meg, a pletykák szerint kapcsolatuk döglődik, ráadásul az sem segít, hogy Cameron Diaz feltehetően ráhajtott Taylor Kinney-re