2013-ban kiderült, hogy Emma Watson a létező legcsodálatosabb dolog a világon, és erre 12 hónapnyi bizonyítékunk is van. A színésznő csendben, szinte észrevétlenül lopta el magának 2013-at, úgy ahogy van. Most megtudhatja, miért ő a létező legjobb dolog.

Január

Az évet ebben a szörnyű ruhában kezdte, de Emma Watson még ebben is csodálatos volt.

Február

Februárban megmutatta azt is, hogy smink nélkül, hétköznapi szerkóban is csodásan néz ki.

Március

A március nem csak azért volt csodás hónap, mert végre kijött a The Bling Ring (a magyar címét le sem merjük írni) trailere, amiben a fenti jelenet is látható, hanem mert ugyanebben a hónapban röhögte ki Watson azokat, akik komolyan elhitték, hogy elvállalná A szürke ötven árnyalatának főszerepét.

Április

Áprilisban megtudtuk, hogy Emma Watson még olcsó prostinak is tökéletes lenne.

Május

Májusban először megmutatta a MET gálán, hogy szerinte milyen a punk – csodás.

Majd Cannes-ban dobott puszit nekünk, amire szintén nem tudunk mást mondani, csak azt, hogy ez is csodás volt.

Június

A This Is the End című film – amiben önmagát alakítja – bemutatóján megint annyira csodásan nézett ki, hogy a film igazi főszereplőivel nem is akartunk foglalkozni.

Július

Az egyetlen hónap 2013-ban, amikor nem történt semmi Emma Watsonnal. Mert Emma Watson pihent. Mert Emma Watson megteheti.

Augusztus

Augusztusban a The Edit magaznnak pózolt, és mint mindig, most is csodás volt, sőt, csodásabb, mint valaha.

Szeptember

Szeptemberben felvette ezt a nagyon fura ruhát a GQ magazin Men of the Year Awards londoni partyjára. És csodás volt benne.

Október

A GQ magazin az októberi címlapján kürtölte világgá, hogy szerintük Emma Watson lett az év nője. Szerintünk is.

November

Novemberben smink nélkül ment utcára, és megmutatta, hogy smink nélkül még csodásabb, sőt fiatalabb is, mi pedig szégyenkezve elbújtunk az asztal alá, mert Watson csodálatosságát máshogy már nem lehet elviselni. 

December

December alapvetően a karácsonyról és az ajándékokról szól, és mi más lehet a legszebb és legcsodásabb ajándék, ha nem az, hogy Emma Watson már több mint 23 éve köztünk él, és változatlanul csodás?!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!