A szerda esti Fókusz örvendeztetett meg minket azzal az anyaggal, amelyben Kiszel Tünde röviden bölcselkedik 2013 említésre méltó bulváreseményeiről. Jól választott az RTL, hisz ki is lehetne hitelesebb megmondó olyan témákban, mint a nagy korkülönbséggel született szerelem vagy egy idősödő díva naptárfotózása. Nem szeretnénk Fluor Tomi sorsára jutni, úgyhogy a békesség kedvéért kommentár nélkül, változatlan formában idézzük az elhangzottakat. Íme hát, így értékeli az évet Magyarország első számú dekoratív médiaszemélyisége.

Rékasiékról

A kollegánkkal keménykedő Rékasi Károly és a nem ledöngölt médiacicus Détár Enikő huzavonájával kapcsolatban ez a meglátása: „A bulvárlapoknak ez egy igazi csemege volt, hiszen heteken át címlapokon hozták az ő válásukat. Én drukkolok nekik, hogy találják meg a boldogságukat akár együtt, akár külön.”

Baukó Éváról

VV Éva addiktológiás bulvárhakni mutatványát eképp látja: „Én ennek nagyon örülök, hiszen aggódtam érte. És drukkolok, és azt kívánom neki, hogy tudja megállni, hogy legyen elég ereje hozzá, akaratereje és kitartása, hogy ne vegye fel ismét a poharat. Legalábbis a pezsgőspoharat vagy a pálinkáspoharat.”

Damuról

Damu Roland börtönházasságához is hozzá tudott szólni: „Neki is sok boldogságot kívánok, hát remélem, hogy hamarosan kiszabadul, és bízom benne, hogy megtalálja a helyét, hiszen őt én egy jó színésznek tartom. Remélem, hogy nem fog elkallódni, és kettétörni a karrierje és a színészi pályája emiatt.”

Pauditsról

Paudits Béla nyomorgását látva Kiszel szíve is összeszorul, sőt még fogadkozik is: „Nagy tehetségnek tartom, és méltatlan, hogy ilyen élete van. És nagyon sajnálom, és el is határoztam, hogy fogom majd őt támogatni, segíteni.”

Cristofelről

VV Cristofel nőveréséről diplomatikusan nyilatkozott: „Vannak olyan nők, akik azt szeretik, hogy ha őket verik. Én nem. Hál' istennek rám soha nem emelt kezet egyetlen férfi sem.”

Palácsikékról

A talán megcsalt, talán nem filmmogul Andy Vajna és a filmszerepet és/vagy szépségversenyt kapó Palácsik Tímea mesébe illő álomesküvőjéről is megvan a maga véleménye: „Ilyen nagy korkülönbséggel is lehetnek boldogok, bár én nagyon romantikus és érzelmes vagyok, és én úgy gondolom, hogy jobb az, hogyha nincs ilyen nagy korkülönbség. De hát ez mindenkinek a saját döntése és szíve joga.”

Zalatnayról

Az ismét csalással vádolt, börtönviselt Zalatnay Cini naptárfotózása kapcsán elhangzottakat élveztük a legjobban, egyetértve a bugyifanatikus Kiszel költői kérdésével, nevezetesen, hogy miért is van szükség ilyesmire: „Nekem az a véleményem Ciniről, hogy fiatalon egy nagyon csinos bombázó hölgy volt, de sajnos elszálltak az évek, ugye az idő vasfoga, és most már talán nem kellene ilyen képeket készíteni, méltósággal kéne visszavonulni. Úgy gondolom, hogy ez már méltatlan őhozzá, az ő személyiségéhez, és az ő karrierjéhez. Ugye ő egy kiváló énekes, nem is értem, hogy miért van erre szüksége.”

Ha önökben is felmerült volna a közmondás, amiben két madár beszélget a fejméretről, ne érezzék magukat egyedül. Bennünk társra lelnek.

Facebook oldalunkon a fenti cikkhez hozzá is szólhat!

Kövessen minket a Facebookon is!