Egy évvel ezelőtt még azt hittük, hogy Britney Spears végleg tönkrement, de az énekesnőnek pár hónap alatt sikerült bebizonyítania, hogy még csak a közelében sincs annak, hogy mindent feladjon. Sőt. 32 éves korára kapott egy saját show-t Las Vegasban. Ennyike.

2013 februárjában írtuk meg, hogy Britney Spears röpke tizennégy év alatt tinisztárból vidéki büfésnő lett, ezért ha érdekli, hogy mi történt az énekesnővel karrierje kezdete óta, kattintson ide, és olvassa el, mert most nem írjuk le újra. Viszont azonnal meg is nyugodhat, mert most nem fogjuk bántani Britney Spearst, még annak ellenére sem, hogy még mindig hajlamos hülyeségeket mondani, és hogy amúgy baromira megvan hízva, de legalábbis eléggé meg van vastagodva a combja, vagy csak megint gonosz az összes fotós.

Mert Spears ettől függetlenül amúgy elég jól néz ki mostanában, és ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy kapott egy saját show-t, méghozzá Las Vegasban, a Planet Hollywoodban. Sőt, ő az első olyan nyolcvanas években született popsztár, aki saját műsort kapott Vegasban, méghozzá két évre szóló szerződéssel, vagyis Britney Spearsnek mostantól két évig egyetlen szabad pénteke sem lesz. Spears Piece of Me című show-ja összesen 90 percig tart, ezalatt 24 számot énekel el, és baromi sokszor öltözik át.

Van, hogy angyalként jelenik meg a színpad felett

De láthatjuk őt barna parókás dominaként is

Illetve szintén barna parókában, előnytelen bokacsizmában táncolni

Nagyon előnytelen bokacsizmában

Most komolyan, ki van tömve?

Mert itt már nem néz ki fatönknek

Sőt

Sötétben ő a legszexibb nő

Először hallottuk nem tinipopnak a Baby One More Time-ot

Ha még ez sem hatotta meg, nézze meg Spearst repülés közben

És ha még mindig nem hisz nekünk, hogy Britney Spears a legjobb, higgye el Miley Cyrusnak

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!