Párszor már rádöbbentünk arra, hogy vannak olyan hírességek, akik nem csak testvérek, de ikertestvérek is lehetnének, pedig igazából semmi rokoni kapcsolat nincs köztük. Az alábbiakban megint ikertornyokat láthat, méghozzá olyanokat, akiket eddig nem nagyon láthattak még sehol sem, vagyis most nem lesz benne a válogatásban a szokásos rácsodálkozás, hogy Katy Perry és Zoey Deschanel mennyire durván hasonlítanak egymásra.

Margot Robbie és Jaime Pressly

Nem, ez a két fotó nem ugyanarról a nőről készült. Margot Robbie A Wall Street farkasában tűnt fel DiCaprio mellett, és rögtön kiszúrtuk, hogy elképesztően hasonlít a nála 13 évvel idősebb szintén színésznő Jaime Presslyre.

James Franco és James Deen

Najó, ők ketten annyira nem hasonlítanak, leginkább mert a pornós Deen kékszemű, a színész Franco pedig barna szemű. De azért itt vannak, nézegesse őket kicsi hunyorítva, és máris látni fogja a hasonlóságot.

Isla Fischer és Amy Adams

Igen, tudjuk, itt is ugyanaz a probléma, mint az előbb, hogy az egyiknek világos, a másiknak meg sötét szeme van, de szerintünk akkor is van egy csomó hasonlóság a két színésznő között.

Jennifer Lopez és Naya Rivera

Ők ketten viszont tényleg durván haosnlítanak. Olyannyira, hogy mikor megláttuk ezt a fotót Naya Riveráról, percekig azt hittük, hogy ő igazából Jennifer Lopez.

Doutzen Kroes és Denise Richards

A modell és Charlie Sheen színésznő exe közt 14 éve a különbség, és ha Doutzen Kroest alulról fotózzák, nagyon hasonlít Richardsra – lásd ezen az edzős képen is.

Daisy Lowe és Shannen Doherty

A 24 éves Daisy Lowe most megtudhatja, hogy mi vár rá 42 éves korában – ha nem vigyáz, egy rondára öregedett Shannen Doherty lesz belőle.

David Guetta és Nicolas Cage

Jó, igen, tudjuk, hogy ha valaki felvesz egy iylen napszemüveget, máris David Guetta lesz belőle, de akkor is. Nézze milyen csodás ikertornya van a már ötven éves Nicolas Cage-nek.

Cara Delevingne és Kurt Cobain

Ezt meg csak azért tesszük ide, hogy bebizonyítsuk, hogy a durván sötét és vastag szemöldökű és kimondhatatlan nevű Cara Delevingne-nek nem csak gonosz arca van, de úgy néz ki, mint aki megszökött egy 90-es évekbeli grunge buliból.