2014-re eljutottunk oda, hogy az egyik legrangosabb díjátadó – jelen esetben a Golden Globe – is olyan lett, mint egy óriási buli, ahol mindenki fesztelenül és gátlástalanul vigyorog, ökörködik és photobombol a többiek mögött. Az alábbiakban megmutatjuk, milyen volt a Golden Globe a színfalak mögött. Igaz nem csak ott volt lazázás, hanem a színpadon is, ahol Emma Thompson például egy elegáns mozdulattal elhajította a cipőjét.

Ha csak az érdekli, hogy kik nyertek az idei Golden Globe-on, hogy ki nem vett fel bugyit, vagy hogy melyik magyar celeb illegette magát a vörös szőnyegen, akkor ne olvasson tovább. Viszont ha szeretné látni a celebeket nem csak tökéletes állapotukban, erőltetett vigyorral az arcukon pózolni, hanem tényleg fesztelenül bulikázni, görgessen lejjebb. Megéri.

Jessica Chastain például ilyet is tud:

Látta már Matthew McConaughey legbárgyúbb vigyorát?

És azt, hogy milyen a Macaulay Culkinnál változott Michael Douglas, ha igazán örül?

Orlando Bloom és Zoe Saldana képe jobb, mint bármelyik vidéki diszkóban készült partifotó:

Heidi Klum gügyögve mondta el, hogy Hamupipőke akar lenni:

Channing Tatum pedig hajat növesztett

Sofia Vergara és a mellei elmondták, mik a szépségtrükkjeik. Ugye ön is csak a mellekre figyelt?

Az Agymenők csúnya nője pedig elmondta, hogy első dolga lesz az este végeztével kiszedni a hajából a pótlásokat

Emma Thompson meglátta Jonah Hillt, és valószínűleg azt gondolta: "Milyen édes, dundi kisfiú!"

A frissházas Kaley Cuoco is megmutatta, milyen jó a bulika

A Modern Family-ből ismert Jesse Tyler Ferguson meg a fogát piszkálta

A semmiből újra előkerült P. Diddy meg lejtett egy táncot:

Ja, és persze Margot Robbie is ott volt, akibe a brutális szem alatti karikái ellenére is egyre szerelmesebbek vagyunk

Persze a fesztelen hangulatot a két házigazda, Tina Fey és Amy Poehler vicceskedő nyitóbeszéde és megalapozta. A két komika nevetgélt azon, hogy a műsort úgyis csak nők és meleg pasik nézik, meg azon, hogy Hollywood már megint biztonsági játékot játszik, mivel tavaly is Tina Fey vezette a műsort, és ezt addig figják csinálni, amíg mindenki szarrá nem unja magát tőle. Aztán teljesen véletlenül rosszul mondták Tom Hanks nevét, és Tam Honksnak nevezték, és szóltak Matt Damonnak, hogy annyi igazi sztár van itt rajta kívül, hogy ő igazából csak egy hulladék hozzájuk képest. Majd röhögtek azon, hogy a Gravitáció igazából arról szól, hogy George Clooney inkább egyedül lebeg az űrben és meghal, minthogy egy perccel is több időt töltsön egy vele egykorú nővel De nézze meg igazából a videót, úgy sokkal viccesebb.