Az Éjjel-nappal Budapest főhülyéjének nem kell sokat színészkednie, ugyanis a valóságban is szeret fura helyzetekbe kerülni. Korábban klímaszerelőként dolgozott, de most már büszkék rá otthon.

„Mindig híres akartam lenni. Amikor a testvéremmel elindultunk a Való világban, akkor is ide akartam kerülni, ki akartam tűnni a többiek közül. Már otthon is ezt csináltam, a régi társaságomban is mindig kitaláltam valamit, hogy rám figyeljenek” – mondta az Éjjel-nappal Budapest bolondjaként estéről estére a tévében parádézó Lali, aki az annyira azért nem pörgős Abasárról indult világhódító útjára, büszkén bevallva, hogy feltűnési viszketegsége van. „Azt nem tudtam, hogy érem el a hírnevet, de az Éjjel-nappal Budapest a legjobb módja. Itt magamat kell adnom, persze megadott keretek között, de amikor látom, hogy mit csinálunk a sorozatban hétről hétre, megdöbbenek, hogy mennyire hasonlít az eddigi életemre.

Az a hülyegyerek a kedvence

„Nagyon jól jártam, hogy nem kerültem be a Való világba. Ennek a műsornak más a megítélése. Persze most követem, mert nagyon izgalmas műfaj, a mostani pedig az eddigi legjobb. Most épp Soma a kedvencem. Vagy… Soma, tudod, az a hülyegyerek” – találgatott kicsit, majd amikor elárultuk, hogy Simon az, akkor rábólintott a VV6 őrültjére. Lali egyébként a saját műsorát nagyjából a Való világ–Barátok közt közé helyezi el, de azért inkább a valóságshow felé húzva.

Az Éjjel-nappal Budapest gyors sikerét abban látja, hogy a leginkább a budapesti fiatalok össze-vissza dugását, és az ebből keletkező drámákat bemutató sorozat történeteivel mindenki tud azonosulni, ő is lazán benne van ezekben. „A gyakori meztelenkedés nálam simán előfordul, mindig vállaltam. Nem azért, mert büszke vagyok a testemre, hanem mert nincsenek gátlásaim. Talán a Váci utcai meztelenkedés kicsit meleg volt, de ezt is meg lehet magyarázni.”

A feketeöves semmittevő

Azért Lali nem volt mindig Lali, a sorozat előtt például Norbi néven volt feketeöves semmittevő, majd munkás. „El voltam kényeztetve korábban. Nem anyagilag, de soha semmit nem kellett csinálnom. Ha otthagytam a koszos tányért, anyum elvitte, a nyári szünetekben csak feküdtem, még akkor is fel voltam háborodva, ha apám megkért, hogy nyírjam le a füvet. Aztán elmentem főiskolára, ahonnan három hónap után eljöttem, mert elég szar agyam van, és nem tudok semmit megjegyezni. Utána négy évig klímaszerelő voltam, ott megtanultam keményen dolgozni. Előtte még a kalapácsot sem ismertem” – vallotta be kissé üres múltját, boldogan hozzátéve, hogy az apja most életében először büszke rá.

A népszerűséget is jól viseli persze, de ez azért is van, mert az emberek általában jó fejek vele. „Mindenkitől jót kapok, szeretik a figurámat. Azt már a reakciókból is le tudom szűrni, hogy mennyit ittak a találkozásunk előtt, mert egy idő után merészebbek. Az fura, hogy már elvárják, hogy ha megjelenek valahol, akkor valami óriási buli legyen. Mindenki azt várja, hogy már a bemutatkozásom is olyan lesz, hogy szanaszét röhögik magukat, nekik biztos csalódás, hogy nem fogják a hasukat. Én nem 0-24-ben vagyok a legnagyobb bulikirály, ezt néha a szememre is vetik. Pedig nem csinálok semmit, csak bemutatkozok” – panaszolta kicsit.

Rita a legjobb nő, de mindegy

Ami meglepő, hogy azért például nem cseszegetik, hogy a sorozatban ő az egyetlen, akinek még egy dugás sem jött össze, hanem inkább drukkolnak neki. „Nem elesett hülyegyerekként tekintenek rám, hanem egy kicsit szerencsétlenként, akinek valami miatt soha nem jön össze. Azért remélem, összejön” – drukkolt egy kicsit saját magának. Azért azt megkérdeztük, melyik kolléganőjét tartaná a legalkalmasabbnak: “Ritát tartom magasan a legjobb nőnek. Ő sajnos nem tart engem a legjobb pasinak, pedig mindennap próbálok ezen változtatni. De Lalinak igazából majdnem mindegy.”

Tényleg koncertezni akar

Mostanában az a legérdekesebb kérdés, hogy mennyire gondolják komolyan Lali bődületesen indult mulatós karrierjét. Sokakat kiborít talán a hír, de valószínűleg eljut a világ odáig, hogy Csóró Lalinak rendes fellépése is lesz. „Már készülök a koncertekre. Szeretek énekelni, akármennyire is megy. Ha ezt szeretettel csinálod, akkor a nézőknek tetszeni fog. Egy Lali-fellépésre nyilván nem azért megy el az ember, mert valami nagy hangot akar hallani, hanem mert tudja, hogy nagy buli lesz. Ezért jó a mulatós, mert ezen keresztül lehet átadni azt a hangulatot, amit szeretek. A LaliPop magasan a kedvenc számom, a kocsiban is azt hallgatom. A sorozatban már van cédém, de tervbe van véve, hogy ez a valóságban is megtörténik. Közel 1 millió  letöltésnél tart a LaliPop, simán megéri. A régi mulatósok is jól állnak hozzám, Bódi Gusztiék külön gratuláltak hozzá, de még közös fotót is kértek tőlem. Nagyon megtisztelő volt, csak kapkodtam a fejem.”