Február közepén, vagyis alig négy hónapja indult el az RTL Klub fikciós reality-je, az Éjjel-nappal Budapest, ám már most majdnem annyi kusza szexuális kapcsolat jött létre a szereplők közt, mint a Barátok köztben 1998 óta. Ha nem tudja követni, hogy ki kivel szexelt az elmúlt pár hónapban, most itt egy kis összefoglaló.

Az Éjjel-nappal Budapest februári indulásakor az akkor még egy nagy lakásban együttlakó szereplők között nem volt semmi kapcsolat azon túl, hogy évek óta barátságban, csendben és boldogan éltek együtt. Aztán megjelent Anikó, aki gyorsan összefeküdt Marcival, amit Rita nem nézett jó szemmel, mert bele volt zúgva Marciba. Szerencsére Rita gyorsan megkapta Marcit, miközben Rita akkori munkatársa, Kristóf meg összejött Zsófival. Anikó viszont nagyon unatkozhatott Marci nélkül, ezért lefeküdt Kristóffal, amin Zsófi kibukott, ezért Anikónak ki kellett költöznie a közös kéróból.

Mindeközben felköltözött Budapestre Marci húga, Vivien, aki összejött Balázzsal, majd miután őt kidobta, Kristóffal feküdt össze, Balázs meg Zsófival – aki a való életben a Gáborral van együtt. Még ne veszítste el a fonalat, mert nincs vége. Anikó miután kiköltözött, összeköltözött Kristóffal és annak exével (?) Szandival. Utóbbira rámozdult Lali és Gábor is, de végül csak Gábornak sikerült hemperegnie a szőke lánnyal. Eközben Marci annyira összeveszett Ritával, hogy a fiú bánatában megdugta Joe 16 éves lányát, Hannát, aminek Joe azért sem örült, mert időközben kiderült az is, hogy a csaját, Diát, elhódította tőle Regina.

Szandi ezalatt szerelmet vallott Kristófnak, akit már állítólag 8 éve szeret – az nem derült ki, hogy dugtak-e valaha is – ezért bánatában elment egy hétre, majd visszajött újdonsült pasijával, Carlosszal. Vivien egy hatalmas féltékenységi roham miatt elment Olaszországba táncolni, Rita meg bánatában egy hetet töltött Angliában, ahol annyira megváltozott amiatt, hogy megcsalta őt Marci, hogy miután visszajött, gyorsan lefeküdt Kristóffal, akivel most elvileg együtt is vannak. Zsófinak azonban sikerült elgyengülnie, és amíg a többiek aludtak, Kristóffal egymásnak estek a konyhában, a lány pedig majdnem lebukott egy ottfelejtett bugyi miatt. Most pedig ott tartunk, hogy ideiglenesen beköltözött a lakásba Zsófi nagynénje, Nóra, akire nagyon rámozdult Lali. A srácot már megint kikosarazták, Kristófnak viszont majdnem összejött a numera a nagynénivel, csak időközben hazajött Rita.

A fenti ábrán látható kapcsolatokon túl is volt pár "szerelmi" szál, ám azokban a másik fél mind annyira mellékszereplő volt, hogy egyelőre nem tartottuk lényegesnek, hogy szerepeltessük őket a "Ki kivel szexelt" infografikán. Ettől függetlenül érdemes tudnia, hogy a 16 éves Hannának Marcin kívül volt még két pasija, Gábornak pedig menyasszonya volt azalatt, mialatt Szandival hempergett.