Születésnapi bulit tartott az egyik legismertebb, brit nudimagazin, a Nuts. Az újság idén tízéves, a szülinapi bulin meg az történt, amire számítani lehetett: hatalmas mellű nők jelentek meg nagy számban, némi ruhával takarva magukat.

A Nuts magazin az egyik leghíresebb, legfontosabb csöcsös magazin lett tíz év alatt. Egy csomó nagymellű nő népszerűsítéséből vették ki a részüket az újság készítői az eddigi tíz évük alatt.

Mi is foglalkoztunk már az újságban megjelenő úgynevezett modellekkel, valójában az esetek többségében csak nagymellű, pucér csajokkal.

A napokban Londonban tartották a lap születésnapi buliját, ahol megjelent a nudimagazinos közeg szinte minden fontos modellje, de az est dekoltázsversenyét nem ők nyerték, pedig mindenki rendesen próbálkozott.

A győztes egyértelműen az a hosszúkás arcú, inverz dekoltázst viselő nő, akit Stacey Poole-nak hívnak, és akiből még többet meg lehet nézni például a hölgy honlapján. (Köszönjük a tippet szemfüles olvasónknak!)

A születésnapi öltözékek egyik különlegessége volt egyébként, hogy nem a hagyományos, iszonyatosan kivágott ruhákban jelent meg a modellek és vendégek egy része, hanem mindenféle trükkös megoldásokat alkalmazva alul, illetve középen kivágott ruhákat vettek. Nehéz elmagyarázni, de már úgyis a képeket nézik, azokból meg elég egyértelműen kiderül, hogy miről van szó.

Az eseményen megjelentek a leghíresebb nudimodellek is, mint Helen Flanagan, Lucy Pinder és Lucy Collett.